Lumityökoneet pieniin ja suuriin hankintoihin!

 

Talvi- ja lumityökoneet Hankkijalta!

Hankkijalta löydät koneet pieniin ja suuriin hakintoihin saman katon alta. Laaja valikoima tunnettuja sekä luotettavia työkoneita ja laitteita.

CLAAS -Traktorit ja pyöräkuormaajat

AVANT – ERINOMAINEN VALINTA VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN

Avant 700-sarja tarjoaa vahvat ja todella monipuoliset kuormaajat, joiden nostoteho, työlaitehydrauliikka ja ajonopeus riittävät raskaampiinkin töihin. 700-sarjan kuormaajat sopivat erittäin hyvin mm. katujen harjaukseen ja muihin kiinteistönhoitotöihin ja paljon muuhun. 700-sarjan kuormaaja on myös tarvittaessa helppo kuljettaa normaalilla jarrullisella peräkärryllä.

Avant -Pienkuormaajat
 

ALA-TALKKARI

Ala-Talkkari-lumilinkovalikoimasta löytyvät traktorikäyttöiset lumilingot niin kenttien ja pihojen lumenraivaukseen kuin pitkille tieosuuksille. Uusi U-aura on tehokas ja monipuolinen yleisaura. Käyttövarmat kuormain- ja nostolaitesovitteiset SL-hiekoittimet täyttävät myös urakoitsijan tarpeet.

Ala-Talkkari - Lumityökoneet
 

HESE

Monipuolinen HESE on enemmän kuin pelkkä perälevy. Se soveltuu teiden ja piha-alueiden hoitoon kaikkina vuodenaikoina. Kahteen suuntaan ajettava rakenne, väliterämahdollisuus ja vaihdettavat kulutusterät ovat kotimaisen HESEn vahvuuksia!

 

YANMAR – MONIPUOLISET KIINTIESTÖTRAKTORIT

Yli 100 vuotta japanilaista innovaatiota ja huippuosaamista yhdistettynä vuosikymmenien kokemuksiin Euroopassa tarjoavat kattavan Yanmar -traktorivalikoiman. Näissä traktoreissa yhdistyy viimeisin tekniikka ja helppokäyttöisyys. Traktorit ovat hiljaisia ja vähäpäästöisiä, mutta samalla tehokkaita

Yanmar -Kiinteistötraktorit
 

FRANSGÅRD

Fransgård lanat ja lingot piha-alueiden putsaukseen ja urakointikäyttöön.

Fransgård - Lumityökoneet
 

Stark

Stark -tuotteet ovat alan johtavien urakoitsijoiden valinta, kun tarvitaan laadukkaita työlaitteita lumen auraukseen, hiekoittamiseen, harjaukseen ja teiden lanaamiseen. Tuotteet ovat kuuluisia toimivuudestaan, kestävyydestään sekä teknisistä ominaisuuksistaan. STARK -työlaitteita on saatavilla laaja valikoima pyöräkuormaajiin, kiinteistönhoitokoneisiin, traktoreihin ja kaivuukoneisiin.