Tammer-Golf ja Hankkija merkittävään yhteistyösopimukseen

Tammer-Golf ry uudistaa kerralla koko konekantansa. Sopimus on mittava Suomessa. Konekannan uusimisen lisäksi sopimus sisältää molempien osapuolien toimintojen kehitykset, hankintojen tehostukset, tuote-innovaatiot, tekniset palvelut sekä kokonaisvaltaiset markkinointi- ja kumppanuuskehitykset.

Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia.

 

"Seuran historia sekä jäsenistö ansaitsevat joka vuosi huippukunnossa olevan kentän"

 

”Sopimus on mittaluokaltaan ja kokonaisuudeltaan ensimmäinen iso askel Tammer-Golfin uudistetussa strategiassa, jolla pyrimme määrätietoisesti nostamaan kentän hoitotasoa sekä edelleen tehostamaan kentänhoitotyötä. Näin kentän kunto paranee vuosi kerrallaan entistä paremmaksi. Uudemmat kentänhoitokoneet ottavat myös ympäristön paremmin huomioon, sillä ne vaativat vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän äänihaittaa. Seuran historia sekä jäsenistö ansaitsevat joka vuosi huippukunnossa olevan kentän, jonka saavuttamiseksi ensimmäinen askel uusien koneiden muodossa on nyt otettu”, Tammer-Golf ry:n Markus Junni kertoo.

 

”Tammer-Golf ry on merkittävä toimija Suomen golfalalla ja kumppanuus sekä yhteistyön tiivistäminen ovat meille erittäin tärkeitä. Molempien toimijoiden arvot ovat hyvin samankaltaiset: vihreät arvot, läpinäkyvyys, pitkäjänteisyys ja asiakkaiden korkealuokkainen palvelutaso.

Tammer-Golf on vahva toimija keskeisellä ja näkyvällä paikalla. Kehitämme yhdessä toimintojamme nostamalla palvelutasot ja toiminnot korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Pelaajille muutos näkyy erityisesti kentän kunnossa. Uudistunut konekanta parantaa kentän laatua ja nostaa koneiden palvelu- ja huoltovarmuutta. Uudemmat kentänhoitokoneet ottavat myös ympäristön paremmin huomioon, sillä ne vaativat vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän äänihaittaa” Hankkija Oy:n Kari Kahilainen kertoo.