Väderstadin tuotekatsaus ja uutuudet vuodelle 2020

Väderstadin tuoteinnovaatiot ovat huolella testattuja

Kaikki uudet Väderstad-innovaatiot käyvät tuotekehityksen aikana läpi mittavat rasitustestit –ja laadunvarmistusprosessit, unohtamatta toimintaa käytännön olosuhteissa pellolla! Koneita kehitettäessä yksi Väderstadin avainsanoista on joustavuus. Koneiden ominaispiirre on, että niitä voidaan käyttää useampaan työtehtävään, usein yhdellä ajokerralla.

 

Entistä käyttäjäystävällisempää kehitystä

Agritechnica-näyttelyssä esiteltiin paljon mielenkiintoista uutta tekniikkaa: uusi järeä NZ Extreme äesmallisto (tulee myyntiin 2021), E-Control Mobile valjastaa älypuhelimen kiertokokeen teon apuvälineeksi ja Tempo WideLining palkittiin näyttelyn hopeamitalilla ja Machine of the Year palkinnolla.

Tempo-sarjan tarkkuukylvökoneita kannattaa seurata mielenkiinnolla, sillä Tempon tekniikkaa nähdään enenevissä määrin myös perinteisten kylvökoneiden puolella. Tiesithän, että Tempolla onnistuu likipitäen kaikkien riviviljelykasvien tarkkuuskylvö, lähinnä mielikuvitus on rajana. Olemme tänä syksynä tehneet mm. syysrapsin koekylvöjä Suomessa, tästä kuullaan ensi vuonna taatusti lisää, mikäli talvehtiminen onnistuu.

Tempon tekniikan sydämenä toimiva SeedEye, uuden sukupolven tukkovahti/siemenlaskuri on nyt saatavilla myös pneumaattisiin Rapid 400-800 S/C - ja Spirit 600-900S/C kylvökoneisiin ja kylvölannoittimiin. Se integroituu saumattomasti E-Control-ohjausjärjestelmään, jolloin kylvön seuranta tapahtuu kaikkineen yhdeltä ja samalta näytöltä – käytit sitten iPadia tai ISObusia.

Huomaathan, että E-Control ohjausjärjestelmällä varustettu Väderstad-kylvökone on automaattisesti valmis täsmäviljelytoimintojen hyödyntämiseen – syötön säätö levityskarttaan nojaten, lohkoautomaation hyödyntäminen työleveyden puolitukseen (vain pneumaattiset koneet) ja syötön automaattiseen aloitukseen ja katkaisuun päisteissä – tarvitset vain yhteensopivan ISObus-näytön ja satelliittiantennin. Lisätietoja yhteensopivuuksista löydät Väderstadin nettisivuilta: https://www.vaderstad.com/se/e-services/isobus/

 

Lue kattavista paketeista kaikki oleellinen Väderstadin tuotteista ja uutuuksista vuodelle 2020. Nyt kannattaa valmistautua ajoissa tulevaan kauteen. Ota rohkeasti yhteyttä Hankkijan konemyyjiin, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää!