Yanmar ja Corvus ovat Hankkijan uudet konemerkit

Hankkija aloittaa Yanmar-kiinteistötraktoreiden ja Corvus-UTV lava-ajoneuvojen yksinoikeudellisen maahantuonnin, markkinoinnin ja myynnin Suomessa. Uusien kone-edustusten myötä Hankkijan ympäristökonemallisto on markkinoiden vahvimpia ja pystymme vastaamaan kiinteistönhoito- ja viheralueasiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin koko koneketjun osaamisella koneista jälkimarkkinointipalveluihin.

Japanilainen Yanmar Co. Ltd. tunnetaan ensiluokkaisista moottoreista ja koneista kautta maailman. Yanmar edustaa kiinteistötraktoreissa alan huippua niin laadullaan, ominaisuuksillaan kuin koneiden pitkäikäisyydelläänkin. Hankkijan mallisto kattaa koko Yanmar-kiinteistötraktoreiden malliston.

Corvus Innova, S.L. on laadukas espanjalainen lava-ajoneuvovalmistaja, joka valmistaa, myy ja markkinoi Euroopassa Corvus-merkkisiä lava-ajoneuvoja, jotka myydään ja tunnetaan Euroopan ulkopuolella Yanmar-merkkisinä lava-ajoneuvoina. Mallistolla Hankkija vastaa lava-ajoneuvojen kasvavaan kysyntään niin kuluttaja- kuin ammattipuolellakin.

Aikaisemmin kesällä Hankkija solmi yhteistyösopimuksen japanilaisen Kyoeisha Groupin kanssa Baroness-golfkoneiden maahantuonnista ja jälleenmyynnistä yksinoikeudella Suomessa.

”Olemme valinneet parhaat kumppanit ja tuotteet palvellaksemme asiakkaidemme tarvetta kehittää ja tehostaa omia toimintojaan. Tuotteiden tehokkuus, pitkäikäisyys ja kokonaisvaltainen laatu ovat olleet tärkeimmät valintakriteerimme. Kun tähän lisäämme Hankkijan tehokkuuden ja osaamisen myynti- ja jälkimarkkinointiverkostossa, uskallan sanoa, että tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parasta kokonaispalvelua”, kertoo Hankkijalla ympäristökoneista vastaava myyntipäällikkö Kari Kahilainen.