Golfkoneet

John Deere tarjoaa ratkaisut koko väylän pituudelle.

Perässä käveltävien ja ajettavien viheriöleikkureiden avulla leikkaat viheriöt ja lyöntipaikat viimeistellyn hyvään kuntoon tehokkaasti. Ne katkaisevat ruohon tarkasti ja jättävät jälkeensä pelialustan, joka sietää kriittisimmänkin tarkastelun.

John Deere väyläleikkurit edustavat uudenaikaista tekniikkaa, niiden leikkuujälki on viimeistelty ja työsaavutus erinomainen. Investointi uuteen PrecisionCut -kelaleikkuriin antaa täyden katteen rahoille, sillä se on tehokas, kestävä ja helposti huollettavissa, lisäksi sen säädöt ovat yksinkertaiset ja nopeat suorittaa.

Äärialueiden leikkuuseen John Deere -mallistossa on kaksi tehokasta PrecisionCut-kelaleikkuria. Karheikkoleikkureiksi soveltuvat puolestaan tehokkaalla dieselmoottorilla varustetut TerrainCut-vaakatasoleikkurit.

Leikkuun ohella laadukas nurmi kaipaa myös monia muita hoitotoimenpiteitä, kuten ilmastusta. Perässä käveltävät ilmastimet mahdollistavat nurmen tasaisen rei'ityksen ja tiukat käännökset. Nostolaitekiinnitteisten ilmastimien työjälki on huippuluokkaa ja toimintavarmuus erinomainen myös hankalissa olosuhteissa.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua sopivan golfkoneen valinnassa ja räätälöinnissä.

Tutustu alla oleviin golfkoneisiimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

John Deere golfkoneet

» John Deere golfkoneiden esite

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet