John Deere 8800A karheikkoleikkuri

Tuotekoodi: JD1505TC

John Deere 8800A karheikkoleikkuri

Tuotekoodi: JD1505TC

Tuotekuvaus

Vaakatasoleikkuri äärialueille ja karheikkoihin

Isojen John Deere -leikkureiden tapaan tämän 8800A-mallin ohjaamo noudattelee John Deeren tuttua linjaa. Kuljettaja on kaiken keskipisteenä ja hänelle tarjotaan alan uusin tekniikka ja ergonomisin ajoympäristö. Istuin ja ohjauspyörä ovat monipuolisesti säädettävissä, polkimet toimivat loogisesti ja hallintalaitekäsinojan käyttökytkimet ovat mukavasti oikean käden ulottuvilla. Työpäivä ei rasita, vaan siitä muodostuu tuottava.

Uudenaikainen, välijäähdyttimillä varustettu 4-sylinterinen 49,2 hv (36,2 kW) turbodiesel tarjoaa mittavasti tehoa selviämiseen vaativimmistakin työkohteista.

8800A:ssa on viisi vaakatasoleikkuria (kunkin leveys 53,3 cm), joiden leikkuupöytä on prässätty yhtenä kappaleena paksusta teräslevystä. Se on muodoltaan jouhean kaareva, eikä siinä ole kulmauksia, joihin ruohosilppu voisi takertua. Takatela ja kannatinpyörät edessä ovat kiinnitetyt leikkuupöydän ylärunkoon, joten leikkuualustasta aiheutuva kuormitus ei kohdistu pöydän levyyn.

Leikkuupöydät (työleveys 68,6 cm) on prässätty yhdestä 3,6 mm paksusta teräslevystä. Pöytien reunakanttauksen muodon ansiosta terät ovat vain 2,5 cm:n etäisyydellä pöydän ulkosivusta. Täten leikkuri tekee erittäin siistin jäljen istutusten ja puiden sekä rakennusten seinien läheisyydessä. Etummaiset kannatuspyörät pääsevät kääntymään vapaasti kaarteissa, minkä ansiosta runkoon ei kohdistu ylimääräistä kuormitusta.

Jokaisessa leikkurissa on oma, hydrauliöljyn kiertoon perustuva käyttöjärjestelmänsä ja täten ne toimivat voimansiirron osalta täysin itsenäisesti. Leikkuuyksiköt voivat kallistua ja liikkua ylös-alas -suunnassa täysin vapaasti toisistaan riippumatta. Myös leikkuusta aiheutuva kuormitus kohdistuu kuhunkin leikkuriin itsenäisesti. Leikkuupöytä on muotoiltu niin, että ruohosilppu purkautuu taakse.

LoadMatch-automatiikka sovittaa leikkurin ajovoimansiirron välityksen yhteensopivaksi moottorin kuormittumisen kanssa. Se tunnistaa moottorin kuormittumisen ja alentaa ajonopeutta niin, että leikkureille pääsee välittymään riittävästi tehoa siistin työjäljen aikaansaamiseksi. Kun tiukka paikka on ohitettu, ajovoimansiirron välitys palautuu entiselleen.

John Deere 8800A:lla pääset tuottavaan työhön muutamassa minuutissa tallille tultuasi. Konepeiton nostettuasi tarkastat hetkessä ilmanpuhdistimen, moottori- ja hydrauliikkaöljyjen sekä jäähdytysnesteen määrät. Ja sitten menoksi!

Keskeiset ominaisuudet
  • Vahvarakenteiset leikkuupöydät
  • Säädettävä työleveys
  • LoadMatch-automatiikka
  • TechControl-käyttöpääte
Moottorin tyyppi Nelisylinterinen diesel-moottori
Moottorin teho 49,2 hv (36,2 kW)
Leikkuunopeus max. 12,8 km/h
Leikkuuleveys 223 cm

Tekniset tiedot

TuoteJohn Deere 8800A karheikkoleikkuri
Moottorin tyyppiNelisylinterinen turboahdettu diesel
Suurin teho SAE J1349, hv (kW)49,2 (36,2)
Polttoainessäiliön tilavuus, l60,6
Leikkuuleveys, cm223
Leikkuukorkeus, mm25-102
Ajonopeus eteen, km/h0-20,1
Peruutusnopeus, km/h0-6,4
Pituus, leveys ja korkeus, mm3380, 2210 ja 2240
Paino, kg1542

Videot ja esitteet