John Deere 9009A karheikkoleikkuri

Tuotekoodi: JD1442TC

John Deere 9009A karheikkoleikkuri

Tuotekoodi: JD1442TC

Tuotekuvaus

Aiempaa tehokkaammin, entistä leveämmin – 274 cm kerta-ajolla

Uusi vaakatasoleikkurein varustettu 9009A -malli nostaa John Deeren aivan uudelle tasolle karheikkoleikkureiden maailmassa. Kerta-ajolla valmista syntyy 274 cm:n leveydeltä. Eikä siinä kaikki. 2,09 litran dieselmoottorin teho on 55 hv, kussakin leikkurissa on oma hydraulimoottori ja käännöksissä niitä nostettaessa ajonopeus hidastuu muistiin tallennettuun nopeuteen. Istuimen käsinojaan sijoitetulla käyttöpäätteellä koneen toimintoja hallitaan ja ohjelmoidaan hyvin monipuolisesti.

John Deere 9009A:n leikkuupöydät ovat korkeat ja muodoltaan pyöreät. Ruohosilppu liikkuu esteettä ja poistuu taaksepurkuaukosta voimakkaan ilmavirran saattelemana tasaisesti koko leikkuuleveydelle. 4-veto tarjoaa riittävät kiipeämisominaisuudet ylämäkiin ja pitää koneet suoralla ajolinjalla rinteen suuntaisesti ajettaessa.

Monin teknisin ratkaisuin ja pikkukeksinnöin pystymme tarjoamaan 9009A:n omistajalle huolettomia ja tehokkaita työtunteja moniksi tuleviksi vuosiksi. Kannattaa tutustua esimerkiksi TechControl-käyttöpäätteen tarjoamiin ominaisuuksiin ja leikkuukorkeuden säätöön sekä koneen kaikenpuoliseen laadukkuuteen.

John Deere 9009A:sta on moneksi. TechControl-käyttöpäätteellä voit säätää lukuisia asetuksia ja tallentaa niitä muistiin. Voit myös suojata tallentamasi asetukset salasanalla niin halutessasi. Laitteessa on myös vakionopeussäädin ja moottorin kuormitusta tunnusteleva ja ajovoimansiirtoa ohjaava LoadMatch-automatiikka. Hydrostaattinen ajovoimansiirto on erittäin mukautuva esimerkiksi maasto-olosuhteita ajatellen ja se toimii täysin portaattomasti.

Leikkuukorkeuden säätöön ei tarvita työkaluja. Säätövipua käyttäen asetuksia on helppo muuttaa. Moniin kilpaileviin tekniikoihin verrattuna säätö voidaan tehdä vähintään 25% nopeammin. Työsaavutus paranee ja käyttökustannukset alenevat koska tehokas työaika lisääntyy.

JD 9009A:ssa on viisi vaakatasoleikkuria, kunkin leveys on 68,5 cm, kokonaistyöleveyden ollessa 274 cm. Etummaiset kannatinpyörät ovat kääntyvät, joten ne eivät vaurioita nurmen pintaa kaarteissa. Halkaisijaltaan yli 7 cm:n takatelat viimeistelevät leikkuujäljen.

Leikkureiden kiinnikenivel on niin konstruoitu, että kukin yksittäinen leikkuri pääsee kallistumaan sekä ajosuunnassa että sivusuunnassa toisistaan riippumatta. Täten leikkuutulos on ensiluokkainen kaikilla alustoilla.

Keskeiset ominaisuudet
  • Vahvarakenteiset leikkuupöydät
  • Säädettävä työleveys
  • LoadMatch-automatiikka
  • TechControl-käyttöpääte
Moottorin tyyppi Nelisylinterinen diesel-moottori
Moottorin teho 49,2 hv (36,2 kW)
Leikkuunopeus max. 12,8 km/h
Leikkuuleveys 223 cm

Tekniset tiedot

TuoteJohn Deere 9009A karheikkoleikkuri
Moottorin tyyppiNelisylinterinen turboahdettu diesel
Suurin teho SAE J1349, hv (kW)55,1 (41,1)
Polttoainessäiliön tilavuus, l13,3
Leikkuuleveys, cm274
Leikkuukorkeus, mm19-102
Ajonopeus eteen, km/h0-20,1
Peruutusnopeus, km/h0-6,4
Pituus, leveys ja korkeus, mm3390, 2290 ja 2220
Paino, kg1814

Videot ja esitteet