John Deere HD200 kasvinsuojeluruisku

Tuotekoodi: JD3767M

John Deere HD200 kasvinsuojeluruisku

Tuotekoodi: JD3767M

Tuotekuvaus

Gatorissa on irrotettava lava. Ruiskutustyötä varten se otetaan irti, ja samoihin kiinnikkeisiin sovitetaan tehdasvalmisteinen, ProGatorin mittojen mukaan valmistettu ruisku. Säiliötilavuus on 750 litraa. Työleveysvaihtoehtoja on kolme: 4,6 m, 5,5 m ja 6,4 m. Puomistot on varustettu kaksisuuntaisesti myötäävälllä laukaisulaitteella esteeseen ajon varalta.

Gatorin ruisku voidaan varustaa ruiskutusautomatiikalla, joka toimii nykyaikaisimpien maataloudessa käytettävien kasvinsuojeluruiskujen tavoin. Laitteeseen tallennetaan ruiskutusmäärä l/ha. Työn aikana automatiikka säätää virtaamaa ja ruiskutuspainetta ajonopeuteen perustuen. Voidaan käyttää myös manuaalisesti.

Kasvinsuojeluruiskuissa käytetyistä pumpuista yleisin lienee kalvopumppu, jolla paine saadaan nostettua huomattavan suureksi. Tätä ominaisuutta tarvitaan joillakin erikoissuuttimilla sekä käsiruiskutustangolla ruiskutettaessa.

Paineentasausventtiilit kuuluvat vakiovarustukseen. Täten järjestelmä pysyy paineistettuna venttiilin sulkeutumisen ajan ja ruiskutus käynnistyy välittömästi täydellä paineella, kun venttiili avataan.

Ruiskussa on kaksi venttiilistöä, joista yksi käsittää paineensäätöjärjestelmän (säiliön sekoitus, itsepuhdistuva suodatin, ja varsinainen paineventtiili). Toiseen venttiilipiiriin kuuluvat kolme sähköistä, itsetasaavaa lohkoventtiiliä ja käsikäyttöinen venttiili letkukelalle / käsiruiskutustangolle.

Keskeiset ominaisuudet
  • Sähköinen käyttöpääte ja ruiskutusautomatiikka
  • Sähköinen paineen ja virtaaman säätö
  • Selkeä rakenne ja hitsattu teräsrunko
  • Säädettävä puomiston korkeus
  • Paineentasausventtiilit
Säiliön tilavuus 757 litraa
Ruiskutusleveys 4,6 m, 5,5 m tai 6,4 m
Pumpun tuottokyky 113,9 l/min

Videot ja esitteet