Kiinteistötraktorit

John Deere kiinteistötraktorin koosta riippumatta voit olla varma yhdestä asiasta – erinomaisesta suorituskyvystä. Jokainen malliston traktori on suunniteltu vaativiin työtehtäviin. Moottorit ovat erittäin vääntäviä, automaattinen ajovoimansiirto toimii mukavasti kahdella jalkapolkimella ja ohjaamomukavuus on huippuluokkaa. Älä anna kompaktin ulkomuodon hämätä, sillä mikään työtehtävä ei ole liian iso näille tehokkaille koneille.

1R-sarjan kiinteistötraktorit ovat juuri niin monipuolisia kuin haluat niiden olevan, käytitpä konetta sitten ammatiksesi tai oman puutarhasi hoidossa.

2R-sarjan kiinteistötraktorit mahtuvat mukavasti autotalliin ja sopivat työskentelyyn ahtaissakin paikoissa. Tästä huolimatta ne tarjoavat suuren traktorin luotettavuuden ja monia niistä tuttuja ominaisuuksia.

Harva, jos yksikään, keskikokoluokkaan lukeutuva kiinteistötraktori yltää monikäyttöisyydessään ja tehokkuudessaan uusien John Deere 3-sarjan traktoreiden tasolle.

Uudet 4R -sarjan kiinteistötraktorimme on ladattu täyteen edistyksellistä teknologiaa ja älykkäitä ratkaisuja, joita et löydä muista merkeistä. Tutustu 4-sarjan kiinteistötraktoreihin ja huomaat miksi ne ovat kompaktiluokan uusia kuninkaita.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua kiinteistötraktorin valinnassa ja räätälöinnissä.

Tutustu alla oleviin kiinteistötraktoreihimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

John Deere kiinteistötraktorit

» Lue lisää John Deere kiinteistötraktoreiden esitteestä
» Tutustu tarkemmin John Deere kiinteistötraktoreiden monipuolisiin lisävarusteisiin

 

 
 

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet