Sauvaohjattu leikkuri John Deere Z997R

Tuotekoodi: JD0917TC

Sauvaohjattu leikkuri John Deere Z997R

Tuotekoodi: JD0917TC

Tuotekuvaus

Kääntyy 360° paikallaan

Sauvaohjattu Z997-leikkuri on pujottelun mestari. Parhaat puolensa se näyttää sokkeloisessa puistossa ja kaduilla, missä on liikuttava puiden ja istutusten ympärillä. On laskettu, että paremman ketteryytensä ansiosta sauvaohjattu on vähintään 20% tavallista etuleikkuria tehokkaampi.

Sauvoilla hallitaan takapyörien pyörimissuuntaa ja -nopeutta. Ääriasentoon vedettäessä pyörät pyörivät vastakkaisiin suuntiin. Sauvojen päissä on leikkuupöydän noston ja laskun sekä leikkurin käynnistyksen / pysäytyksen hallintapainikkeet. Leikkuukorkeutta säädetään ajosillan oikeanpuoleiseen hallintapaneeliin sijoitetulla valitsimella.

Korkeaselkänojainen, pehmustettu ja käsinojin varustettu istuin tarjoaa hyvän ajoasennon. Ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet ja erinomainen näkyvyys työalueelle. Saatavana on myös kuljettajan painon mukaan säädettävä, jousitettu istuin.

Leikkuupöytä on prässätty järeästä 4,6 mm teräslevystä. Leikkuri on akselivetoinen, mikä poistaa voimansiirron luiston mahdollisuuden, mikä saattaa olla ongelmana hihnakäyttöisissä voimansiirroissa. Leikkuupöytään on saatavana bioleikkuusarja.

Päivittäistarkastus- ja huoltokohteet ovat avattavan konepeiton alla. Istuin on kipattavissa, jolloin päästään käsiksi hydrauliikkajärjestelmään. Jalkataso voidaan avata, jolloin leikkuupöydän voimansiirto on hyvin esillä.

Z997R-leikkuriin on saatavana kolme vaihtoehtoista leikkuupöytää erilaisiin tarpeisiin. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua oikean leikkuupöydän valinnassa.

Leikkuupöytävaihtoehdot:
  • 152 cm taakse purkava leikkuri
  • 152 cm sivulle purkava leikkuri
  • 182 cm sivulle purkava leikkuri
Keskeiset ominaisuudet
  • Moottorin nimellisteho 28,6 hv (21 kW)
  • Ergonomiset hallintalaitteet
  • Helppo leikkuukorkeuden säätö

Tekniset tiedot

TuoteSauvaohjattu leikkuri John Deere Z997R
Teho SAE J1995, hv (kW)28,6 (21)
AjovoimansiirtoHydrostaattinen
Ajonopeus eteen, km/h0-18,5
Peruutusnopeus, km/h0-8,1
Eturenkaat15x6-6, vapaasti kääntyvät, puhkeamattomat
Takarenkaat26x12-12
PysäköintijarruLevyjarrut
KääntöjarrutKäsivivut
TurvaohjaamoEi saatavilla
Ruohosilpun keräinEi saatavilla
Korkeus turvakaarella, mm2160
Pituus ilman leikkuupöytää, mm2440
Leveys, mm1880-2180

Videot ja esitteet