Seulakauha Avant 300-700 -sarja

Tuotekoodi: A413784

11 632,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(11 632,00 € / , sis. alv 24%)

Toimitusaika: 15-20 arkipäivää

Määrä:  KPL
Avant seulakauha erittelee erikokoiset maa-ainesosat tehokkasti ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Seulakauhalla onkin nimenomaan tarkoitus erottaa suuremmat partikkelit pienemmistä, eikä tarkoituksena ole murskata niitä lopputuotteen sekaan.
Puutarhamullan valmistus on Avant seulakauhan pääasiallinen käyttötarkoitus. Seulakauhan etuna on, ettei valmiin mullan sekaan murskata teräviä partikkeleita ja näinollen seulottua materiaalia voidaan turvallisesti käyttää piha- ja puistoalueilla. Seulakauhan avulla puutarhamultaan voidaan myös tarvittaessa sekoittaa lisää ainesosia, kuten hiekkaa, turvetta, hiesua ja savea.

Putkien, kaapeleiden ja tankkien kaivantojen täytöissä seulakauha on erinomainen työkalu. Seulakauhalla voidaan seuloa materiaalia suoraan putken tai tankin päälle sen suojaksi, eikä työmaalle tarvitse erikseen kuljettaa hienompaa materiaalia.
Rakennustyömailla seulakauhaa voidaan käyttää, kun halutaan eritellä erilaiset rakennus- ja purkujätteet toisistaan. Sekalaisesta jätteestä saadaan eroteltua pienimmät ja suurimmat partikkelit kätevästi ja nopeasti.