Monikäyttöinen Manitou kurottaa korkealle!

Kosken Kartano on ollut tyytyväinen Manitou työkoneesta.
Kosken Kartano on ollut tyytyväinen Manitou työkoneesta.
 
 

Monikäyttöinen Manitou kurottaa korkealle!

Tiesitkö, että Manitou Group on maailman johtava materiaalinkäsittelyn yritys? Edelläkävijänä ja useiden patenttien haltijana Manitou hallitsee materiaalin käsittelyn maatalouden osalta.

Tuotantoyksiköiden kasvaessa kurottajien merkitys maatalouden logistiikkaketjussa lisääntyy ja eurooppalaiseen tapaan kurottajasta tulee ensisijainen ratkaisu materiaalivirtojen hallintaan.
Manitou-kurottajat ovat markkinoiden parasta laatua ja kestäviä ammattilaisen työkaluja, joissa myös käytön helppous ja ergonomia on loppuun asti mietittyä.

Uusi NewAg-mallisto saatavissa nyt Suomessa!

Tutustu tästä lisää uuteen Manitou NewAg -mallistoon
NewAg-mallistossa mukavuus, suorituskyky ja tehokkuus on asetettu etusijalle.

Koska ammattisi on vaativa ja tärkeä, NewAg-mallistossa mukavuus, suorituskyky ja tehokkuus on asetettu etusijalle. Tutustu alta mallistossa toteutteuihin muutoksiin ja tekniikkaan, jotka auttavat lisäämään jokapäiväistä
tuottavuutta.

Manitoulta löytyy kattava työlaitevalikoima

Manitoulta löytyy kattava työlaitevalikoima
Manitou työlaitteista pääosa sopii ilman erillistä sovitetta kurottajan puomiiin kiinni.

Kurottajasta on tullut yksi tärkeimmistä työkoneista monella kotieläintilalla. Työlaitevalikoima on suunniteltu niin, että työlaitteen vaihtamiseen menee vain pari minuuttia.

Yksi parhaista ominaisuuksista on myös hydrauliikan paineen poistin yhdellä napin painalluksella. Pääosa kaikista laitteista sopii ilman erillistä sovitetta. Hyvä on myös muistaa, että kurottajassa on vetokoukku!