Ala- Talkkari Veto- Stokerikattilat

Veto-stokerikattilat 30-990 kW

Stokerilla lämmittäminen on luonnonmukaista lämmittämistä. VETO-stokerikattilat ovat tehokkaita, taloudellisia, helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä keskuslämmityskattiloita, jotka on suunniteltu erityisesti kiinteän polttoaineen (mm. hake, turve, pelletti) biopolttimien kanssa toimiviksi. Tehoalue on 30 - 990 kW.

VETO-stokerikattiloissa käytetään oikeaoppista pystykonvektiota, joka pidentää huomattavasti kattilan puhdistusväliä. Kattilan suuri tulipesä on suunniteltu varta vasten biopolttoaineita varten. Monipuoliset luukut ja yhteet mahdollistavat monia erilaisia asennusvaihtoehtoja. Kattiloihin on saatavana kiinteä- sekä liikkuva-arinaisia palopäitä (poltin).

 
<i> Veto 30-220 kW stokerikattila </i>
Veto 30-220 kW stokerikattila

Veto 30-220 kW Tämän teholuokan lämmityskattilat on tarkoitettu omakotitalojen, maatilojen sekä keskisuurten kiinteistöjen lämmitykseen. Vakiovarusteena kattiloissa on tilava, eristetty tuhkatila sekä tehokas lämpimän käyttöveden kierukka (30-100 kW), joten erillistä käyttövesivaraajaa ei yleensä tarvita.

Veto 300-990 kW stokerikattila

Veto 300-990 kW Tämän teholuokan lämmityskattilat on tarkoitettu suurten kiinteistöjen lämmitykseen sekä aluelämpölaitoksiin. Tässä teholuokassa on kiinnitetty erityistä huomiota luotettavuuteen, käytettävyyteen sekä moderniin muotoiluun.

 
 

Viimeksi katsomani tuotteet