Ala-Talkkari VetoMat-stokeri

VetoMat - stokeri omakotitalon lämmitykseen

Veto Mat on 500 l ja 40 kW:n kiinteiden polttoaineiden biopolttolaite (stokeri), joka on tarkoitettu ensisijaisesti omakotitalojen ja muiden pienkiinteistöjen lämmitykseen. Matala täyttökorkeus ja vapaasti valittava täyttösuunta ovat osa muunneltavuutta ja ennen kaikkea käyttömukavuutta.Säiliön alaosassa on syöttösuunta valittavissa ja järeä syöttöruuvi asennetaan suoraan kulmavaihteeseen.

Kattilan sisälle asennettavassa kourumallisessa, valurautaisessa palopäässä on korkea palamishyötysuhde ja kaikki siitä hehkuva säteilylämpö hyödynnetään kattilassa. Laitetoimitukseen kuuluu paloturvallisuutta lisäävä sammutuslaitteisto.Koko pohjan peittävä sekoitinlautanen on jyrkässä kulmassa syöttöruuviin nähden. Tämä takaa sen, että huonompilaatuisempikin polttoaine painautuu syöttöruuvia vasten.

 
Ohjauskeskus ohjaa poltinta automaattisesti kattilatermostaatin käskyjen mukaan. Puhaltimen erilliskäyttö ja ruuvin eteen- ja taaksepäin pyöritys on myös mahdollista. Liekinvalvonta-automatiikka kuuluu laitetoimitukseen.


 

VetoMat-sekoitin

VetoMat-ohjauskeskus