Lietevaunut

Hankkijalta löydät monipuolisen valikoiman Agronic ja Samson lietevaunuja vaativaan käyttöön. Agronic lietevaunumallisto on laaja ja siitä voidaan räätälöidä sopiva vaunu jokaiseen käyttötarkoitukseen. Perusrunkomalleja on kaksi: ohjautuvalla ja jousitetulla keinutelillä sekä hydraulijousituksella varustetut mallit. Akseleita kaksi tai kolme.

Samson lietevaunut ovat erittäin vahvarakenteisia, ja soveltuvat erinomaisesti urakointikäyttöön. Mallistosta löytyvät sekä kaksi- että kolmeakseliset lietevaunut. Samson lietevaunut voidaan varustella tarpeidesi mukaan monipuolisesti erilaisilla täyttö- ja ohjainvaihtoehdoilla.

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään oikean lietevaunun valinnassa ja varustelussa. Tutustu alla oleviin lietevaunuihin ja levittimiin, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

» Katso tästä lähin Hankkijan myymäläsi

Agronic lietevaunut


Agronic -lietevaunujen kampanjatarjous 28.2.2018 asti!
Agronic -lietevaunut kampanjatarjouksessa 28.2.2018 asti!

Agronic -lietevaunut kampanjatarjouksessa 28.2.2018 asti! Nyt Agronicilta lietevaunun ostajalle joko tyhjennysventtiili pumppukuormaimen vaahtoletkuun veloituksetta tai sivukiinniteiseen pumppukuormaimeen teleskooppipuomisto kiinteänpuomiston hinnalla.
Etusi noin 2000 € alv 0% 28.2.2018 asti!

» Katso tästä lähin Hankkijan myymäläsi

 
 
Samson lietevaunut


 
Samson levittimet ja multaimet


 

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet