Agronic HXA II 14m3 Lietevaunu
Tuotekoodi: AGLV14HXA22V

Agronic HXA II 14m3 Lietevaunu

Tuotekoodi: AGLV14HXA22V

Tuotekuvaus

UUTUUS AGRONIC HXA II- system lietevaunut hydraulijousituksella

Uudessa Agronic HXA II Mallistossa on kokonaan uusi In-Control järjestelmä. Ohjausjärjestelmä koostuu 7" kosketusvärinäytöstä sekä yksivipu joystick hallinnasta. Uusi ohjaus sekä kokonaan uusi proportionaalinen LS-Hydrauliikka mahdollistaa erittäin helpon ja miellyttävän hallinnan lietevaunukokonaisuudelle!

AGRONIC HXA II system vaunun runko on normaalia kapeampi, tämä mahdollistaa suuren pyörien kääntökulman ja erinomaisen ketteryyden. Vaunun tyhjennys- ja sekoitusputkiston halkaisija on 168 mm, runkoputket ovat neliskanttiset halk. 150 mm. Tyhjennysnopeus on jopa 50% suurempi. Normaaleilla tyhjennysnopeuksilla ja kierrätyssekoituksella huomattavasti pienentynyt voimantarve.

Keskikiinnitteinen pumppukuormain ei käytä tyhjennyspumppua täytön apuna. Täyttö yhdellä mäntämoottoripumpulla. Pienentynyt polttoaineen kulutus ja nivelakselin sekä tyhjennyspumpun kuormitus.

HXA- system vaunussa on vakiona pakko-ohjaus sähköisellä hallinnalla, vetoaisan sivulla ei ole tankoja tai vaijereita, traktori saa kääntyä jyrkästi. Siirtoajossa automatiikka keskittää ja lukitsee akselistot tarkasti keskelle, etu- ja taka-akselin lukitusnopeus ja lukituksen avautuminen ovat toisistaan riippumattomia ja erikseen säädettäviä. Maantieajossa traktorin tai vaunun heiluminen eivät käännä renkaita, yhdistelmä on erittäin vakaa ja turvallinen.

HXA- system vaunuissa vakiovarusteena on pakko-ohjaus, rapuohjaus, traktorin peruutusvaihteen tunnistus, jarrut sekä LS-hydrauliikka. HS- vaunut ovat ohjautuvalla takaakselilla.

HXA- system vaunuissa on aina pakko- ja rapuohjaus.

Hydraulijousituksen ominaisuuksiin kuuluvat ajokorkeuden säätö ja automaattinen painontasaus akseleiden välillä. Hydraulijousituksessa on vähän kuluvia osia, vaunun huojunta pienenee ja painopiste on entistä alempana.

Rengaskoot 750/55R22,5 tai 850/50R30,5 Nokian ELS SB teräsvyörengas.

Akselisto
 • Akseliston valmistaja ADR.
 • Akseleissa vinotuenta.
 • Hydrauliset tai paineilmajarrut
 • Kantavuudet 27- 42 tonnia.
 • Suurin ajonopeus 60 km/h

  Kolmiakselisessa vaunussa on etuakselin nosto vakiona. Tyhjällä vaunulla siirtoajossa lisää aisapainoa, pienempi vierintävastus, polttoaineen sekä renkaiden säästöä. Pellolla nopea painonsiirto traktorille tiukassa paikassa. Rengaspaineet alle 1 bar!

  Kysy lisätietoa Agronic lietevaunuista lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!
 • Tekniset tiedot

  TuoteAgronic hxa ii 14m3 lietevaunu
  Tilavuus, m³14
  Tyhjäpaino, kg5150
  Pituus, cm808
  Leveys, cm316
  Korkeus, cm280
  Vakiorenkaat750/55R26.5

  Videot ja esitteet