Claas Disco 8500 C Contour suurtehoniittomurskain
Tuotekoodi: CLDI8500CCON

Claas Disco 8500 C Contour suurtehoniittomurskain

Tuotekoodi: CLDI8500CCON

Tuotekuvaus

Claas Disco 8500 C Contour suurtehoniittomurskain

Viljelijä, joka päivittäisissä peltotöissä vaatii parhaan mahdollisen työtehon, tarvitsee muutakin kuin vankkarakenteisen työkoneen. Claas tarjoaa johtavana rehunkorjuun järjestelmätoimittajana sopivan korjuuketjun jokaiselle tilalle. Yhteensopivat koneemme auttavat sinua päivittäisessä käytössä ja mahdollistavat parhaan mahdollisen korjuutehon vaikeissakin olosuhteissa.

Niittomurskauksella sääriskit pienemmiksi

Niittomurskaimilla voidaan korjattavan materiaalin kuivumisaikaa lyhentäämerkittävästi. Näin voidaan lyhyetkin korjuujaksot hyödyntää täysimääräisesti. Aikaa säästyy myös, sillä pöyhintää voidaan merkittävästi vähentää. Claas tarjoaa sormi- tai telamurskaimen 2,60 m niittolaitteista alkaen.

Niittomurskaimeen voit valita joko V-sormilla varustetun sormimurskaimen tai telamurskaimen hellävaraisempaa korjuuta varten.

Kierteen muotoon asennetuilla V-sormilla varustettu sormimurskain on ihanteellinen nurmen korjuuseen. Sormien joustava kiinnitys mahdollistaa koneeseen päässeen esineen, kuten kiven, väistämisen. Näin voidaan korjauskustannuksia vähentää.

Esim. sinimailasta korjattaessa on murskauksen oltava hellävaraista. Päämääränä on murskata varret ilman, että lehtiä rikotaan. Disco varustettuna telamurskaimella on silloin oikea valinta. V-muotoisella sisäkkäin kulkevalla, kestävällä kuvioinnilla polyuretaanitelat murskaavat kovat varret, mutta jättävät lehdet ehjiksi.

Max Cut lautaspalkki - Tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman

Nyt on MAX CUT lautaspalkit saatavissa kaikkiin DISCO suurtehoniittolaitteisiin. Max Cut lautaspalkki on stanssattu muotoonsa 3 000 tonnin painoa vastaavalla voimalla. Claasin palkki on yhdestä metallikappaleesta aallon muotoon puristettu kotelo. Menetelmän ansiosta Max Cut lautaspalkin käyttöikä on erityisen pitkä vaikeissakin olosuhteissa. Palkin muotoilun avulla on saatu parannettua niittotulosta entistäkin tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Rakenteen etuja ovat mm. suurempi terien limitys, epäpuhtaudet ohjautuvat paremmin pois terien luota ja niittolautasten pidempi käyttöikä.

MAX CUT lautaspalkki on tehokkaampi kuin mikään muu, johtuen useiden voimansiirtojärjestelmien etujen hyödyntämisestä. Aallon muodon ansiosta suuret satelliittipyörät ovat laakeroitu kauas eteen ja ne ovat kosketuksessa kahteen hammaspyörään. Yhtä suuret lautasetäisyydet varmistavat täydellisen niiton kaikissa käyttöolosuhteissa. MAX CUT -lautaspalkit ovat kestovoideltuja, jonka ansiosta ne vaativat vain vähän huoltoa.

Claas Disco - suurtehoniittolaitteet ovat erittäin kevytvetoinen leveiden liukujalasten ansiosta. Kasvijätteitä kerääntyy entistä vähemmän ja vastus vähenee, jolloin lautaspalkkia voidaan käyttää alennetulla (850 r/min) voimanottonopeudella. Niittolaatu säilyy samana ja polttoaineen kulutusta saadaan vähennettyä jopa 16 %.

ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi

Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaisiin olosuhteisiin, kuten märkiin tai kuiviin kohtiin, voit nopeasti ja helposti reagoida ACTIVE FLOAT'in avulla. Lautaspalkin pintapainetta voit helposti säätää yhdellä 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä myös ajon aikana. Ohjaamosta hyvin näkyvä painemittari näyttää säädetyn paineen.

ACTIVE FLOAT'in ansiosta saavutetaan 2,5 % pienempi polttoaineen kulutus ja 17 % vähäisempi epäpuhtauksien määrä

Lue lisätietoa koneesta esitteen kautta ja ole yhteydessä koneesta lähimpään Hankkijan myyjääsi!

Tekniset tiedot

TuoteClaas Disco 8500 C Contour suurtehoniittomurskain
Työleveys, (m)8,30/8,10
Kuljetusleveys, (m)2,95
Koneen paino, (kg)2100
Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)1000 (850)
Lautasten määrä, kpl2x7
Terien määrä, kpl28

Videot ja esitteet