Claas Disco 9200 Trend suurtehoniittolaite
Tuotekoodi: CLDI9200TREND

Claas Disco 9200 Trend suurtehoniittolaite

Tuotekoodi: CLDI9200TREND

Tuotekuvaus

Claas Disco 9200 Trend suurtehoniittolaite

Tiloille, jotka vähäisellä tehon tarpeella pyrkivät hyvään työtehoon, on Disco Trend ihanteellinen niittolaite. Jo 120 hevosvoiman traktorilla saavutetaan Disco 8500 Trend uutuusmallilla lähes suurtehokoneiden työteho. Disco Trend on saatavissa 8,30 m, 9,10 m ja pian myös 10,70 m työleveydellä.

Trend -malliston etuja:
 • ACTIVE FLOAT
 • MAX CUT takaa parhaan niittotuloksen
 • Mekaaninen (tai DISCO 1100 TREND mallissa hydraulinen) laukaisulaite ilman palautuksen pysäytystä
 • Mekaaninen (tai DISCO 1100 TREND -mallissa hydraulinen) kuljetuslukitus
 • Helppo kytkentä vetovarsien ohjauslevyjen avulla
 • Säädettävät karhotuslautaset lisävarusteena
 • Pysäköinti kuljetusasennossa
 • 2-tieventtiili DISCO 9200 ja 8500 TREND -malleihin erillisnostolle vaihtamiseksi (lisävar.)

  Max Cut lautaspalkki - Tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailman

  Nyt on MAX CUT lautaspalkit saatavissa kaikkiin DISCO suurtehoniittolaitteisiin. Max Cut lautaspalkki on stanssattu muotoonsa 3 000 tonnin painoa vastaavalla voimalla. Claasin palkki on yhdestä metallikappaleesta aallon muotoon puristettu kotelo. Menetelmän ansiosta Max Cut lautaspalkin käyttöikä on erityisen pitkä vaikeissakin olosuhteissa. Palkin muotoilun avulla on saatu parannettua niittotulosta entistäkin tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Rakenteen etuja ovat mm. suurempi terien limitys, epäpuhtaudet ohjautuvat paremmin pois terien luota ja niittolautasten pidempi käyttöikä.

  MAX CUT lautaspalkki on tehokkaampi kuin mikään muu, johtuen useiden voimansiirtojärjestelmien etujen hyödyntämisestä. Aallon muodon ansiosta suuret satelliittipyörät ovat laakeroitu kauas eteen ja ne ovat kosketuksessa kahteen hammaspyörään. Yhtä suuret lautasetäisyydet varmistavat täydellisen niiton kaikissa käyttöolosuhteissa. MAX CUT -lautaspalkit ovat kestovoideltuja, jonka ansiosta ne vaativat vain vähän huoltoa.

  Claas Disco - suurtehoniittolaitteet ovat erittäin kevytvetoinen leveiden liukujalasten ansiosta. Kasvijätteitä kerääntyy entistä vähemmän ja vastus vähenee, jolloin lautaspalkkia voidaan käyttää alennetulla (850 r/min) voimanottonopeudella. Niittolaatu säilyy samana ja polttoaineen kulutusta saadaan vähennettyä jopa 16 %.

  ACTIVE FLOAT - Säädä lautaspalkin pintapaine sopivaksi

  Kasvustot ovat harvoin aivan tasaisia. Erilaisiin olosuhteisiin, kuten märkiin tai kuiviin kohtiin, voit nopeasti ja helposti reagoida ACTIVE FLOAT'in avulla. Lautaspalkin pintapainetta voit helposti säätää yhdellä 1-toimisella hydrauliikan hallintaventtiilillä myös ajon aikana. Ohjaamosta hyvin näkyvä painemittari näyttää säädetyn paineen.

  ACTIVE FLOAT'in ansiosta saavutetaan 2,5 % pienempi polttoaineen kulutus ja 17 % vähäisempi epäpuhtauksien määrä

  Laukaisujärjestelmä

  15° kallistetun liitoksen ansiosta niittolaite pääsee törmäyksen seurauksena kääntymään taaksepäin ylös. Mekaanisella laukaisulaitteella riittää lyhyt peruutus niittolaitteen palauttamiseksi käyttöasentoon. Hydraulisella, jatkuvatoimisella laukaisulaitteella varustetut niittolaitteet palautuvat automaattisesti käyttöasentoon.

  Niittolaitteet vakuuttavat vankalla ja selkeällä rakenteellaan. Vahvojen rakenneosien ansiosta niittolaitteet ovat hyvin varustettuja pitkäaikaiseen käyttöön. Hydrauliikkaosat on mahdollisuuksien mukaan suojattu integroimalla ne runkoon.

  Lue lisätietoa koneesta esitteen kautta ja ole yhteydessä koneesta lähimpään Hankkijan myyjääsi!
 • Tekniset tiedot

  TuoteClaas Disco 9200 Trend suurtehoniittolaite
  Työleveys, (m)9,10/8,90
  Kuljetusleveys, (m)2,95
  Koneen paino, (kg)1940
  Voimanottoakselin kierroluku, (r/min)1000 (850)
  Lautasten määrä, kpl2x8
  Terien määrä, kpl32

  Videot ja esitteet