Krone EC 3600 CV hinattava niittomurskain
Tuotekoodi: EC3600CV

Krone EC 3600 CV hinattava niittomurskain

Tuotekoodi: EC3600CV

Tuotekuvaus

EasyCut-teräpalkki
Kaikissa Krone-niittomurskaimissa on erittäin vahva EasyCut-teräpalkki. Se on umpinainen kotelomaiseksi hitsattu palkki, jonka sisällä on markkinoiden suurimmat hammaspyörät ja reilusti mitoitetut kuulalaakerit. Nuolimainen muoto varmistaa tarkan niiton myös lakoisessa kasvustossa. Terät ovat pikakiinnitteiset.

Lujatekoinen runko ja voimansiirto
Kronen runko on järeä. Teräpalkin kannatus on tasapainopisteessä, jolloin palkki kulkee kevyesti nurmen pintaa rikkomatta pienellä polttoainemäärällä. Voimansiirto on toteutettu akseleilla ja hammaspyörillä, jotka varmistavat häiriöttömän toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Huoletonta niittoa SafeCut -suojauksen ansiosta

Uusi lautasakselin SafeCut –suojamekanismi tuo ainutlaatuista suojaa ja käyttövarmuutta Krone EasyCut –niittokoneisiin. Törmäyksen sattuessa SafeCut –mekanismin murtosokka ottaa vastaan suurimman iskuvoiman. Mikäli törmäyksen voima on liian suuri, sokka murtuu ja lautanen nousee 15 mm ylöspäin estäen viereisiä lautasia vaurioitumasta.

DuoGrip-painopisteripustus nurmen suojaksi
Paras niittotulos saavutetaan, kun teräpalkki pääsee liikkumaan vapaasti sänkeä mukaillen. Juuri tähän ajatukseen perustuu Krone DuoGrip –ripustus, jossa niittoyksikkö on nivelletty juuri koneen painopisteestä antaen sille mahdollisuuden tarkkaan pellon pinnan seurantaan. Krone –niittomurskainten ripustus vakauttaa konetta myös menosuunnassa, joka varmistaa puhtaan niittotuloksen.

Nopeasti reagoiva mekaaninen kevennys
Krone-niittomurskaimissa on mekaaninen, jousien avulla toimiva kevennys. Säädettävien kierrejousten avulla voi helposti säädellä maahan kohdistuvaa puristusta, joten kone mukautuu nopeasti ja täydellisesti kaikkiin käyttöolosuhteisiin. Tämä on ensiarvoisen tärkeää suurissa niittovauhdeissa. Järjestelmässä on laaja valikoima asetuksia, se on helppokäyttöinen ja huoltovapaa.

Monipuoliset säädöt
Sängen korkeus ja teräpalkin kevennys on helposti portaattomasti säädettävissä. Murskaimen pyörimisnopeus ja murskausväli ovat säädettävissä. Kaikissa Krone murskaimissa on kestävät ja tehokkaasti murskaavat teräksiset V-muotoiset murskainterät.

Tekniset tiedot

TuoteKrone 3600 CV hinattava niittomurskain
Työleveys (m)3,55
Kuljetusleveys (m)3,41
Työsaavutus (ha/h)4 - 4,5
Tehontarve (kW/hv)66 / 90
Voimanottoakselin kierrosluku (r/min)600/900

Esitteet ja videot