Spearhead Multicut 620 vaakatasoleikkuri

Tuotekoodi: SPEAR620

33 028,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(33 028,00 € / , sis. alv 24%)

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
Multicut 620 on hinattava viiden roottorin vaakatasoleikkuri 6,2m työleveydellä.

Spearhead-vaakatasoleikkuri perustuu vaakatasossa pyöriviin roottoreihin, joissa on raskaat leikkuuterät. Menetelmä mahdollistaa suuremman ajonopeuden verrattuna kelaleikkureihin.

Laite soveltuu erinomaisesti nurmitiloille ja urakoitsijoille. Vaakatasoleikkurilla on useita käyttöalueita alkaen nurmi- ja heinäpeltojen puhdistusniitosta. Spearhead selviytyy myös villiintyneistä ketopelloista.

Moni ammattimainen rehuntuottaja voi kevätniitolla juuri kasvun alettua säätää rehun kypsymisajankohtaa sekä vähentää rikkakasveja. Syksyllä sillä voidaan leikata nurmi matalaksi ennen talvehtimista, joka nopeuttaa kasvuunlähtöä ja parantaa laatua. Viljatilakin saattaa käyttää vaakatasoleikkuria. Varsinkin satotason noustessa viljan ja maissin sänkimurskaus ennen uudelleen kylvöä on yleistynyt vauhdilla Euroopassa.

Viiden roottorin leikkuujärjestelmän etuina on kohtuullisen matala tehontarve, huomattavan tasainen leikkuu, murskaus sekä silpun levitys - ensiluokkainen lopputulos. MultiCut 620 on jaettu kolmeen lohkoon jonka ansiosta kone seuraa tarkasti maanpintaa. Kone on hydraulisesti taitettavissa kätevästi kuljetusasentoon - ja nopeasti takaisin työskentelyasentoon. Tehontarve vaihtelee leikattavan materiaalin mukaan 130-250 hevosvoiman (95-184kw) välillä. Koneen voimansiirtojärjestelmä on mitoitettu aina 275 hv:n (202kw) huipputeholle.

Tekniset vahvuudet:
 • Voimansiirron mitoitus ja kestävyys (HD-vaihteistot ja akselit)
 • Rasvaus – pitemmät rasvausvälit ja vain pari nippaa
 • Ylikuormitussuojat 4-levyiset
 • Terien optimointi (3:n ja 6:n terän järjestelmä, ajonopeus, murskaus, ilmavirran imu)
 • Vaihdelaatikoiden laakerointien suojaus
 • Vahva mutta kevyt runko
 • Tuote Multicut 620 vaakatasoleikkuri
  Paino, (kg) 2590
  Työleveys, (cm) 620
  Kuljetusleveys, (cm) 290
  Tehontarve, (kW/hv) 110/150
  Terien lukumäärä, (kpl) 15
  Roottoreiden lukumäärä, (kpl) 5
  Leikkuukorkeus, (mm) 25-400