Krone BigPack 890 kanttipaalain
Tuotekoodi: BP890

Krone BigPack 890 kanttipaalain

Tuotekoodi: BP890

Tuotekuvaus

Krone BigPack 890 Kanttipaalain

Krone Big Pack on kovaan ammattikäyttöön suunniteltu järeä kanttipaalain. Krone tarjoaa täydellisen suurkanttipaalainvalikoiman. BigPackilla voi paalata säilörehua, kuivaa heinää, olkea tai muuta korsimateriaalia.

EasyFlow-noukin takaa maksimaalisen kuormauskyvyn
Kronen EasyFlow-noukin on tehokkaampi 30% suuremman pyörimisnopeuden ansiosta. EasyFlow-noukin on erittäin kestävä ja tarkka yksinkertaisen ja järeän rakenteensa ansiosta, siinä on 30% vähemmän kuluvia osia kuin perinteisessä noukkimessa. Näin ollen myös huoltotarve on pieni. Leveällä noukkimella saadaan tehokkaasti aikaan puhdas työjälki. HiSpped-malleissa on vakiona aktiivinen noukin, joka on varustettu siirtorullalla. Siirtorulla tasaa rehumassan kulkua, joten korjuu onnistuu hyvin, vaikka karhot olisivat möykkyisiä tai epätasaisia.

Tarkkaan mietityt yksityiskohdat
Tekniikka ja kaikki yksityiskohdat on suunniteltu käytön helppoutta, tehokkuutta ja suurinta luotettavuutta ajatellen. Solmijalaitteita Big Packissa on joko 4 tai 6 kappaletta ja vakiona on automaattinen paineilmapuhdistus. Uusissa kanttipaalaimissa kaksoissolmijat ovat vakiovarusteena.

Kronen VFS-esikammiolla varmistetaan maksimaalinen paalintiiviys myös epätasaisista karhoista ja matalilla nopeuksilla paalattaessa. VFS-järjestelmällä paalattava materiaali esipuristetaan syöttökammiossa, josta jo valmiiksi tiivis materiaali viedään paalikammioon, jossa se puristuu lisää. Lopputuloksena ovat erittäin tiiviit paalit.

MultiBale-järjestelmällä voidaan ainutlaatuisella tavalla yhdistää suurkanttipaalien tehokkuus ja pienpaalien käsiteltävyys. MultiBale-varustuksella saadaan paalattua jopa 9 erillistä paalia yhteen suureen paaliin. Tämä antaa omistajalleen mahdollisuuden suurempaan asiakaskuntaan. Esimerkiksi hevostalleilla pienten paalin käsiteltävyyttä arvostetaan.

Vakiona olevalla Gamma-terminaalilla voi helposti hoitaa kaikki käyttöön liittyvät toiminnot. Nähtävissä on myös paalimäärät, käyttötunnit sekä mahdolliset häiriöt. Digitaalinäytöstä selviää nopeasti yhdellä silmäyksellä kaikki koneen prosessit ja niiden vaiheet. Lisävarusteena saatavilla ISOBUS yhteensopiva CCI-terminaali. Se tarjoaa kuljettajalle runsaasti työtä helpottavia lisämukavuuksia.

 • Paalikammio lev. x kork. 800mm x 900mm
 • Paalin pituus 1000-2700 mm
 • Noukin 1950 mm
 • Naruvarasto 32 rl
 • Solmijat 4 kpl
 • Männän iskunpituus 750 mm
 • Männän iskuja min 50
 • Tekniset tiedot

  TuoteKrone BigPack 890 kanttipaalain
  Paalin pituus, (mm)1000-2700
  Paino, (kg)6580
  Koneen pituus, (mm)9140
  Koneen leveys, (mm)2550
  Koneen korkeus, (mm)2910
  Noukkimen työleveys, mm1950
  Tehontarve, (kW/hv)95