Paalainkäärimet

Hankkijan myymiä paalainkäärimiä on käytössä ympäri maailmaa, ja ne ovat osoittautuneet erinomaisiksi mitä moninaisimmissa olosuhteissa. Käärintämoduulit on suunniteltu kestämään ja muovittamaan tarkasti korjatun rehun. Myymämme paalainkäärimet tuottavat tiiviitä paaleja ja ovat lisäksi erittäin vankkoja, rakenteeltaan yksinkertaisia ja ominaisuuksiltaan ensiluokkaisia.

Krone paalainkäärimissä on yhdistetty kaksi toimintoa samaan koneeseen, jolloin ei tarvita toista traktoria eikä toista kuljettajaa. Koska paalain ja käärinmoduulit ovat saman valmistajan tuotteita, kaikki koneen toiminnot ja toimintavaiheet ovat automaattiohjattuja ja keskenään täydellisesti tahdistettuja.

John Deere C441R-paalainkäärimen ydin on kiinteäkammioinen F441R-pyöröpaalain. Siihen on lisätty luja teliakselisto, käärinpöytä ja kaksivartinen käärin. Paalikammiossa on 17 tai 18 pyöritystelaa, jotka mankeloivat paalista kireän ja tasamuotoisen. Paalikoko on säädettävissä 125 cm ja 135 cm välillä.

Agronic ACC Pulse M on kiinteäkammioinen rankkaan urakointiin sopiva järeä paalainkäärin yhdistelmä. Paalin tiiviys on aivan omaa luokkaansa ja takuu koneella on 2 vuotta ja laakeritakuu 5 vuotta tai 50.000 paalia.

Tutustu lisää alla oleviin tuotteisiimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

John Deere paalainkäärimet


 
Krone paalainkäärimet


 
Agronic paalainkäärimet


 

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet