CLAAS ROLLANT 455 RC UNIWRAP
Tuotekoodi: CLAAS75001433

CLAAS ROLLANT 455 RC UNIWRAP

Tuotekoodi: CLAAS75001433

Tuotekuvaus

ROLLANT 455 RC UNIWRAP

Paalaus on erinomainen säilörehun korjuu vaihtoehto monelle tilalle. Yhdistelmäpaalaimella työvoiman tarve on vähäinen ja ketju toimii tästä huolimatta tehokkaasti. Paalauksessa massan siirto tilakeskukselle ei ajoitu yhtäikaisesti sesongin kanssa jolloin korjuu tulisi tapahtua. Säilörehupaaleja voidaan varastoida lohkolle ja siirtää pidemmällä aikavälillä tilakeskukselle, eikä tämä häiritse säilöntää tai rehun laatua. Yhdistelmäpaalaimella tiivis paali siirtyy nopeasti käärintäpöydälle ja muovituksen jälkeen säilörehupaalit ovat ilmatiiviissä tilassa, jolloin paalit säilyvät erinomaisesti ja rehun laatu pysyy hyvänä.

KÄTTÖMUKAVUUS JA TEHO

ROLLANT 455 RC UNIWRAP -yhdistelmäpaalaimissa on markkinoiden nopein käärijä. Säilörehun säilönnän kannalta tiiviit paalit ovat ensiarvoisen tärkeitä. Uusien paalaimien teloja on yhä vahvistettu jolloin telojen käyttöikä on pidempi ja säilörehupaalista saadaan tiiviimpiä. Paalaimen tehosta kertoo edelleen paalin siirron nopeus, paali siirtyy vain 12 sekunnissa kammion avaamisesta kammion sulkeutumiseen. Nopeammalla siirtymällä säästetään aikaa ja rahaa. 67% tai 82 % esikiristys varmistaa paalien ilmatiiviin käärinnän ja vähentää kalvon kulutusta. Roottorissa 25 terää on varmistamassa optimaalisen säilörehun silppuuntumisen

LUOTETTAVUUS

Yhdistelmäpaalainta on kehitetty pitkäjänteisesti huomioiden asiakaskokemusket. Kehitystyön tuloksena on saatu erittäin luotettava kumppani säilörehun korjuuseen. Viimeisimpänä uudistuksena mm. vahvistetut telat. Paalaimissa on lisäksi aina reilusti mitoitetut longife-ketjut.

Kysy lisää lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja tule tutustumaan ykkösluokkaiseen ROLLANT 455 RC UNIWRAP -paalaimeen jo tänään!

Tekniset tiedot

TuoteCLAAS ROLLANT 455 RC UNIWRAP
Paalin halkaisija, (mm)1250 - 1350
Paalin leveys, (mm)1200
Paino, (kg)5800
Koneen pituus, (mm)6990
Koneen leveys, (mm)2955
Koneen korkeus, (mm)3250
Noukkimen työleveys, mm2100
Tehontarve, (kW/hv)107/145