John Deere C 440 R Paalainkäärin

Tuotekoodi: JDC440R25

John Deere C 440 R Paalainkäärin

Tuotekoodi: JDC440R25

95 500,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(95 500,00 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
Tehokas paalainkäärin C 440 R

John Deere -paalaimissa on jykevä, hitsattu runko, luja akselisto ja isojen pinta-alojen rehunkorjuun mukaan mitoitetut komponentit. Soveltuu erinomaisesti esikuivatun ja tuorerehun paalaukseen, voidaan käyttää myös tavalliseen oljen ja kuivaheinän paalaukseen.

Puhtaasti ilman varisemistappioita

John Deerellä paalattu pelto on helposti tunnistettavissa. Karho on noussut paalaimeen viimeistä kortta myöten. Paalit ovat siistejä ja tasamuotoisia. Sidontaverkko asettuu paalin ympäri tiiviisti suojaten sen kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Tiukat, hyvämuotoiset paalit

Telojen välissä paali puristuu tiukaksi ja pinnaltaan kovaksi. Verkkosidonta tekee siitä tiiviin paketin muovikäärintää varten. Rehu säilyy korkealaatuisena.

Helppo huoltaa

John Deere -paalaimissa on automaattinen ketjunvoitelu. Molempien sivujen suojapellit avautuvat kokonaan, huoltokohteet ovat mukavasti esillä.

Hallintalaitteissa valinnanvaraa

John Deere -paalaimiin on saatavana eri tyyppisiä hallintalaitteita riippuen paalainmallista ja asiakkaan toivomuksista.

Hyvä myynninjälkeinen tuki

Hankkijan varaosapalvelu ja huoltopäivystys tuovat varmuuden siitä, että pyörät pyörivät myös kiireiseen rehunkorjuuaikaan.

Sidontatarvikkeet

Laaja sidontatarvikevalikoima. John Deeren CoverEdge-sidontaverkko ulottuu paalin reunan yli ja suojaa sen.

Säilyttää arvonsa

Saat John Deerestä reilun hyvityshinnan kun vaihdat vuosikertaa.

Matala ja tarkka noukin

John Deeressä on matala noukin. Rummun halkaisija on vain 255 mm. Se työntyy karhon alle, myös lyhyt materiaali nousee koneeseen tasaisena virtana. Leveimmissä malleissa noukkimen laidoilla on ruuvikuljettimet, jotka tuovat rehun syöttöaukkoon.

Kestävät noukinkaaret

Noukinpiikkien välissä olevat noukinkaaret ovat lujaa terästä ja galvanoiden suojatut korroosiota vastaan. Urakointikäyttöön tarkoitetuissa F440R- ja C440R-malleissa noukinkaaret ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut. Ne kestävät kauan ja pysyvät sileinä, mikä varmistaa tasaisen syötön sullojaan.

Helppo säätää ja hallita

Paalaimen säätö ja asetusten tallentaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Useimpia toimintoja ja säätöjä hallitaan ohjaamoon sijoitetun päätelaitteen avulla.

Huoltoystävällinen rakenne

John Deere -paalaimen rakenne on tarkoituksenmukainen. Molempien sivujen suojapellit avautuvat reilusti. Yleiskunto selviää yhdellä silmäyksellä ja huoltokohteisiin on esteetön pääsy. Säätöjä ei juurikaan tarvitse tehdä, sillä ketjut ovat automaattivoidellut ja niissä on jousikuormitteinen automaattikiristys.

John Deerellä on kokemusta. Maailmanlaajuisesti on myyty yli 250.000 paalainta.
Tuote John Deere C 440 R Paalainkäärin
Paalin halkaisija, (mm) 1250 - 1350
Paalin leveys, (mm) 1170
Noukkimen työleveys, mm 2000
Tehontarve, (kW/hv) 82/110