John Deere paalainkäärin C451R

Tuotekoodi: JDC451R

John Deere paalainkäärin C451R

Tuotekoodi: JDC451R

Tuotekuvaus

John Deere muuttuvakammioinen paalainkäärin C451R

John Deere -yhdistelmäpaalaimissa on jykevä, hitsattu runko, luja akselisto ja isojen pinta-alojen rehunkorjuun mukaan mitoitetut komponentit. Kaikki John Deere paalaimet on suunniteltu toimimaan kaikentyyppisissä viljelyolosuhteissa niin märissä kuin kuivissakin. Uusi John Deere paalainkäärin C451R tarjoaa viljelijöille ja urakoitsijoille yhä enemmän monipuolisuutta, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä. Paalaimen ominaisuuksiin kuuluvat kestävyys, erittäin lujatekoinen runko, 2,2 metrin noukinleveys sekä tehokkaampi syöttölaitteisto ja sisäänrakennettu syöttöruuvi.

Enemmän kuin 120 paalia tunnissa

Korkealuokkainen paalin tiheys ja korkeat laatuvaatimukset ovat avaintekijöitä C451R/C461R malleille, jotka on kehitetty kohtaamaan suurimpienkin urakoitsijoiden ja kotieläintilojen tuotosvaatimukset. Kun 900 – sarjan pyöröpaalaimet esiteltiin vuonna 2012 yhdessä vallankumouksellisen Fast Release System (FRS) paalinpudotusjärjestelmän kanssa, ja nyt kaikki tämä yhdistettynä erittäin tehokkaaseen syöttöjärjestelmään, uudet paalaimet pystyvät tuottamaan jopa enemmän kuin 120 paalia tunnissa. Kaikki nämä ominaisuudet ovat nyt myös saatavilla yhdistelmäpaalain malleihin C451R ja C461R.

Helppo huoltaa
John Deere -paalaimissa on automaattinen ketjun voitelu. Molempien sivujen suojapellit avautuvat kokonaan, huoltokohteet ovat mukavasti esillä.

Hallintalaitteissa valinnanvaraa
John Deere -paalaimiin on saatavana eri tyyppisiä hallintalaitteita riippuen paalainmallista ja asiakkaan toivomuksista.

Hyvä myynninjälkeinen tuki
Hankkijan varaosapalvelu ja huoltopäivystys tuovat varmuuden siitä, että pyörät pyörivät myös kiireiseen rehunkorjuuaikaan.

Sidontatarvikkeet
Laaja sidontatarvikevalikoima. John Deeren CoverEdge-sidontaverkko ulottuu paalin reunan yli ja suojaa sen.

Säilyttää arvonsa
Saat John Deerestä reilun hyvityshinnan kun vaihdat vuosikertaa.

Helppo säätää ja hallita
Paalaimen säätö ja asetusten tallentaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Useimpia toimintoja ja säätöjä hallitaan ohjaamoon sijoitetun päätelaitteen avulla.

Huoltoystävällinen rakenne

John Deere -paalaimen rakenne on tarkoituksenmukainen. Molempien sivujen suojapellit avautuvat reilusti. Yleiskunto selviää yhdellä silmäyksellä ja huoltokohteisiin on esteetön pääsy. Säätöjä ei juurikaan tarvitse tehdä, sillä ketjut ovat automaattivoidellut ja niissä on jousikuormitteinen automaattikiristys.

John Deerellä on kokemusta. Maailmanlaajuisesti on myyty yli 250.000 paalainta.

Kysy lisätietoa John Deere paalainkäärimistä lähimmältä Hankkijan myyjältäsi!

Tekniset tiedot

TuoteJohn Deere paalainkäärin C451R
Paalin halkaisija, (mm)600 - 1600
Paalin leveys, (mm)1210
Noukkimen työleveys, mm2200
Tehontarve, (kW/hv)88/120