Krone Big Pack 870 HDPXC kanttipaalain
Tuotekoodi: BP870HDPXC

Krone Big Pack 870 HDPXC kanttipaalain

Tuotekoodi: BP870HDPXC

Ominaisuudet

  • Erityisesti hevostiloille suunnattu uusi kanttipaalain
  • High Speed: VFS -esikammion 20 % tehokkaampi kapasiteetti
  • High Speed: Enemmän männän iskuja, tiiviimmät paalit. Saatavilla kaikkiin malleihin
  • High Speed: Uudet sivusuojat tarjoavat hyvän pääsyn kaikkiin komponentteihin. Lankalaatikko avautuu ilman työkaluja High Speed: Uudet LED –valot ovat vakiona koneen sivusuojien sisällä
  • High Speed: Uusi värillinen kosketusnäyttö tarjoaa mukavimman käyttöympäristön
 

Tuotekuvaus

KRONE BiG Pack High Speed antaa sinulle etumatkaa kilpailijoihin nähden 20 % suuremmalla teholla. Paalaa kivikovia, jopa 25 % tiiviimpiä paaleja BiG Pack 870 HDP paalaimella.
HDP eli suurtiheyspuristus on KRONEn uusi voimakeino, jolla saadaan tiiviitä paaleja. KRONE BiG Pack 1290 HDP -mallin e rityispitkä 120 x 90 cm:n paalauskammio tuottaa ennennäkemättömän tiheitä paaleja. HDP-mallin paalit ovat 25 prosenttia painavampia kuin perinteisten paalaimien.

EasyFlow-noukin takaa maksimaalisen kuormauskyvyn
Kronen EasyFlow-noukin on tehokkaampi 30% suuremman pyörimisnopeuden ansiosta. EasyFlow-noukin on erittäin kestävä ja tarkka yksinkertaisen ja järeän rakenteensa ansiosta, siinä on 30% vähemmän kuluvia osia kuin perinteisessä noukkimessa. Näin ollen myös huoltotarve on pieni. Leveällä noukkimella saadaan tehokkaasti aikaan puhdas työjälki. HiSpped-malleissa on vakiona aktiivinen noukin, joka on varustettu siirtorullalla. Siirtorulla tasaa rehumassan kulkua, joten korjuu onnistuu hyvin, vaikka karhot olisivat möykkyisiä tai epätasaisia.

Tarkkaan mietityt yksityiskohdat
Tekniikka ja kaikki yksityiskohdat on suunniteltu käytön helppoutta, tehokkuutta ja suurinta luotettavuutta ajatellen. Solmijalaitteita Big Packissa on joko 4 tai 6 kappaletta ja vakiona on automaattinen paineilmapuhdistus. Uusissa kanttipaalaimissa kaksoissolmijat ovat vakiovarusteena.

Kronen VFS-esikammiolla varmistetaan maksimaalinen paalintiiviys myös epätasaisista karhoista ja matalilla nopeuksilla paalattaessa. VFS-järjestelmällä paalattava materiaali esipuristetaan syöttökammiossa, josta jo valmiiksi tiivis materiaali viedään paalikammioon, jossa se puristuu lisää. Lopputuloksena ovat erittäin tiiviit paalit.

Kronen X-Cut-silputusjärjestelmällä saavutetaan teoreettinen 44 mm:n silpunpituus 16 tai 26 terällä. Järeä silputus- ja syöttöroottori toimii tehokkaasti ja vie silputun materiaalin paalikammioon. V-muotoisen silputusroottorin kaikille terillä on yksittäinen iskusuojaus. Teräpalkki on helposti käännettävissä koneen sivulle huoltotoimenpiteitä varten. X-Cut silppuuyksikössä on kaksi teräpakkaa, toisessa 8 terää ja toisessa 13 terää. Terien vaihto onnistuu helposti laskemalla teräpakka alas ja vetämällä terät ulos koneen sivusta.

MultiBale-järjestelmällä voidaan ainutlaatuisella tavalla yhdistää suurkanttipaalien tehokkuus ja pienpaalien käsiteltävyys. MultiBale-varustuksella saadaan paalattua jopa 9 erillistä paalia yhteen suureen paaliin. Tämä antaa omistajalleen mahdollisuuden suurempaan asiakaskuntaan. Esimerkiksi hevostalleilla pienten paalin käsiteltävyyttä arvostetaan.

Vakiona olevalla Gamma-terminaalilla voi helposti hoitaa kaikki käyttöön liittyvät toiminnot. Nähtävissä on myös paalimäärät, käyttötunnit sekä mahdolliset häiriöt. Digitaalinäytöstä selviää nopeasti yhdellä silmäyksellä kaikki koneen prosessit ja niiden vaiheet. Lisävarusteena saatavilla ISOBUS yhteensopiva CCI-terminaali. Se tarjoaa kuljettajalle runsaasti työtä helpottavia lisämukavuuksia.

Paalien punnitseminen
  • Neljä vaaka-anturia paalitunnelissa mittaavat paalin painon ± 2% tarkkuudella. Punnitustulos näkyy ohjaimen ruudulla.
  • Kaikki BiG Pack mallit ovat ISOBUS yhteensopivia. Konetta hallitaan joko Delta tai CCI ohjaimista tai traktorin omalla terminaalilla.

Tekniset tiedot

TuoteKrone Big Pack 870 HDPXC kanttipaalain
Paalin pituus, (mm)1000-2700
Koneen pituus, (mm)7950
Koneen leveys, (mm)2960
Koneen korkeus, (mm)2995
Tehontarve, (kW/hv)95
Naruvarasto32

Videot ja esitteet