CLAAS LINER 4000
Tuotekoodi: CLLI4000

CLAAS LINER 4000

Tuotekoodi: CLLI4000

Tuotekuvaus

CLAAS LINER 4000
CLAAS LINER 4000 karhotin mukailee täydellisesti pellon pintaa, orgaanisen maa-aineksen kulkeutuminen säilörehuun minimoidaan ja rehun säilyvyys paranee. Karhottamalla karheet esikuivatuksen jälkeen voidaan tehostaa työtä ja samalla alentaa työkoneiden ajonopeutta. Karhotus vähentää samalla ajokertoja ja sitä myötä pellon tiivistymistä.

CLAAS LINER 4000 -karhotin on LINER -mallisarjan suurin neljällä roottorilla varustettu karhotin ja työleveydeltä 15 metriä. LINER -mallisarjan karhottimissa on kestovoideltu roottorin keskiö. PROFIX pikkivarret on vahvistettu, kulumisen ja väljistymisen estämiseksi, lisäksi öljytty ohjausrata lisää sen käyttöikää luotettavuutta ja huoltovapautta. Koneen suurikokoiset kuljetusrenkaat lisäävät ajomukavuutta, karhotin on lisäksi helppo ja nopea kytkeä työkoneeseen.

LINER -malliston etuja:
 • Kaikissa malleissa on kestovoidellut ja huoltovapaat roottorikeskiöt
 • PROFIX piikkivarsien varmistus: ei välyksiä eikä kulumista
 • 4 pyöräinen roottorin alusta varmistaa pellon pinnan seurannan
 • Komfort-hydrauliikka vakiona

  Kestovoideltu Profi-roottorikeskiö.
  Roottorivaihteisto on vahvassa valukotelossa,joka on täytetty öljyllä ja on ilmatiiviisti suljettu. Näin LINER'in ydin on suojattu lialta ja on näin ollen huoltovapaa. Ohjausrullat ja kaikki liikkuvat osat ovat öljyssä ja pysyvät rasvattuina. Tämä erinomainen voitelu takaa pitkän käyttöiän.

  Patenttisuojattu PROFIX
  Törmäystilanteessa piikkivarsi taipuu oletuskohdasta ja varsi on sen jälkeen helposti vaihdettavissa patentoidun PROFIX lukituksen ansiosta jatkokohdastaan. Koska taipumisen oletuskohta on roottorikeskiön ulkopuolella, ei keskiö vaurioidu. Kaikki PROFIX piikkivarsien komponentit ovat hinnaltaan edullisia ja nopeasti vaihdettavissa. Piikkivarsien moniurakytkentä (20 uraa) varmistaa välyksettömän asennuksen ilman kulumista. Kohdistusnuolet varmistavat oikean asennuskohdan.

  Lähes huoltovapaa.
  Roottorinivelakseleilla on 250 tunnin voiteluvälin sekä traktorin nivelakselin 50 tunnin voiteluvälin ansiosta LINER -mallisto on lähes huoltovapaa.

  Kysy lisää lähimmältä Hankkija konemyyjältäsi ja tule tutustumaan ykkösluokkaisiin LINER -karhottimiin jo tänään!
 • Tekniset tiedot

  TuoteCLAAS LINER 4000
  Työleveys, (m)15
  Koneen paino, (kg)5480
  Roottorin halkaisija, (m)3,80
  Roottorit4
  Karhon leveys, (m)1,50 – 2,60