Krone KW 8.82 Pöyhin

Tuotekoodi: KW882

Krone KW 8.82 Pöyhin

Tuotekoodi: KW882

Tuotekuvaus

Krone KW 8.82 Nostolaitepöyhin

KRONE-pyöröpöyhimissä on vankka runko sekä kestävät vaihdelaatikot ja roottorit. Koneet sopivat niin heinän kuin raskaan rehunkin korjuuseen ja erityisesti säilörehun valmistukseen. Rungon nivelet ja laaja valikoima hyödyllisiä asetuksia varmistavat KRONE-pöyhimien siistin pöyhintäjäljen ja laadukkaan rehun tuotannon.

Laaturehua kahdeksalla roottorilla
Krone KW 8.82 on osoittautunut erityisesti raskaan rehun käsittelyyn soveltuviksi erikoiskoneeksi. Kussakin pienihalkaisijaisessa roottorissa on kuusi piikkivartta. Kone on erittäin tehokas, ja niitä ohjataan vain yhden yksitoimisen hydrauliliitännän avulla.

KW 8.82 kytketään traktorin kolmipistenostolaitteeseen. Koska kuljetuspyörästöä ei tarvita, koneen hinta on kilpailukykyinen, vaikka vakiovarustus on kattava ja käsittää muun muassa keskitetyn heittosuunnan säädön. Koneen käyttöön tarvitaan vain yksi yksitoiminen hydrauliliitäntä. Tasavälein sijoitettujen roottorien ansiosta kone pöyhii tasaisesti.

Voimansiirtomekanismi - Tehokas, luotettava ja huoltovapaa
 • OctoLink on KRONEn kehittämä erittäin kestävä nivel, joka pyörittää roottoria koko ajan tasaisesti ja on täysin huoltovapaa. Osa kahdeksasta sormesta on aina kosketuksissa toisiinsa, jopa silloin, kun roottoreita on käännetty 180 astetta.
 • Roottoreita pyörittävät suljetut juoksevalla rasvalla voidellut vaihdelaatikot ovat täysin huoltovapaita. Kestovoitelu takaa luotettavan toiminnan ja pidentää koneen käyttöikää. Tukevat, poikkileikkaukseltaan suorakaiteenmuotoiset palkit ottavat vastaan kaikki runkoon kohdistuvat voimat.
 • Tekniset tiedot

  TuoteKrone KW 8.82 Pöyhin
  Työleveys, (m)8,8 - 10
  Kuljetusleveys, (m)2,85
  Työsaavutus, (ha/h)8-9
  Koneen paino, (kg)1180