Rehunkuljetusvaunut

Me tiedämme Hankkijalla, että rehunkorjuu on karjatiloilla vuoden kiireisintä aikaa. Rehunkuljetuksen on tällöin toimittava tehokkaasti, jotta arvokas rehu saadaan talteen hyvälaatuisena ja kustannustehokkaasti. Tällöin kuljetusvaunulta vaaditaan suurta tilavuutta, tieliikenteessä turvallisuutta ja nopeaa purkua aumalla.

Krone- ja Fliegl-vaunut ovat laadukkaita ja maailman käytetyimpiä merkkejä rehunkuljetuksessa. Kaikissa rehuvaunumalleissamme on runsaasti vakiovarusteita työnteon helpottamiseksi ja tehostamiseksi.

Saksalaisella Flieglillä on yli 20 vuoden kokemus puskutyhjennysvaunujen valmistuksesta. Fliegl GIGANT -puskuvaunut on tehty ympärivuotiseen materiaalinkuljetukseen ja ne sopivat erinomaisesti nurmi- tai maissirehun sekä viljan kuljetukseen. Kuorman tiivistysmahdollisuuden ansiosta GIGANT-puskuvaunut mahdollistavat jopa 50 % nimellistilavuutta suuremman kuljetuskapasiteetin. Tämän ansiosta joka kolmas ajokerta jää siis pois!

Pyrimme aina tarjoamaan parhaat ratkaisut rehunkuljetukseen, jotta tilasi kustannukset vähenisivät ja tuottavuus paranisi.

Tutustu alta tuotteisiimme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kokemuksia

CLAAS -rehunkuljetusvaunut

 
 
 

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet