Amazone Cayros XM 4-850 S kyntöaura
Tuotekoodi: CYXM4850S

Amazone Cayros XM 4-850 S kyntöaura

Tuotekoodi: CYXM4850S

Tuotekuvaus

Amazone Cayros XM 4-850 S kyntöaura

Amazone Cayros XM 4-850 S kyntöaura on kompakti yleisaura, pienille ja keskisuurille tiloille. M-mallisarjan aurojen suositeltu tehontarve on 100-120v. Aurat ovat 4 siipiset ja suojattu automaattisella hydraulisella laukaisujärjestelmällä. Korkean ojaskorkeutensa ansiosta kyntöaura ei tukkeudu helposti.

Amazonen kyntöaurat omaavat vahvan ja kestävän tekniikan, jolla saadaan aikaiseksi erinomainen työjälki. Amazone tarjoaa paikallisiin olosuhteisiin juuri oikeanlaisen kyntöauran valittavaksi sen laajasta mallistosta ja varustuksesta. Paikallisiin olosuhteisiin räätälöity kyntöaura tarjoaa korkeimman mahdollisen kustannustehokkuuden.

Amazone aurojen osat on tehty huippulaatuisesta karkaistetusta teräksestä. Teräksen huippulaatu saadaan aikaan erityisessä ©plus karkaisuprosessissa, jolloin kulutuspinnoista tulee erittäin kovia ja kestävät erinomaisesti kulutusta. Kaikki Amazone aurat on suunniteltu tarkasti viimeistä osaa myöten.

Laatu on Amazonen tärkein laatukriteeri kaikissa Amazonen tuotteissa.

Amazone takaa, että kaikki osat on yksilöllisesti tarkastettu ja jokainen Amazonen käyttäjä saa kaikille osille laatutakuun. Kaikissa metalliosissa on optimaallinen ruosteenkestävyys ja voit olla varma, että Amazonen auroissa jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä.

 • Murtopultin sijaan auraan on valittavissa erikseen automaattinen hydrauliikalla toimiva laukaisujärjestelmä
 • Amazonen aurat ovat loogisia ja erittäin helppo säätöisiä

  Kysy lisätietoa Amazone auroista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja pyydä tarjous!

 • Tekniset tiedot

  TuoteAmazone Cayros XM 4-850 S kyntöaura
  Viilun leveys, (cm)32/36/40/44
  Palkin korkeus, (cm)78/82
  Tehontarve, (kW/hv)103/140
  Koneen paino, (kg)1005