Amazone Cayros XM 4-850 VS kyntöaura muovisiivillä
Tuotekoodi: CYXM4850VSP

Amazone Cayros XM 4-850 VS kyntöaura muovisiivillä

Tuotekoodi: CYXM4850VSP

Tuotekuvaus

Amazone Cayros XM 4-850 VS muovisiipinen kyntöaura

Muovisiivillä varustettu Amazone Cayros XM 4-850 VS on laadukas yleisaura maalajeille, joissa maa tarttuu rautasiipiin. Sen suositeltu tehontarve on 120-140hv. Muovisiipiä suosittelemme multaisille maille. XM-mallin aurat ovat 4 siipisiät ja suojattu automaattisella hydraulisella laukaisujärjestelmällä. Korkean ojaskorkeutensa ansiosta kyntöaura ei tukkeudu helposti. VS-loppulyhenne tarkoittaa, että aurat on varustettu hydraulisella työleveyden säädöllä. Se lisää työmukavuutta ja tehokkuutta.

Amazonen kyntöaurat omaavat vahvan ja kestävän tekniikan, jolla saadaan aikaiseksi erinomainen työjälki. Amazone tarjoaa paikallisiin olosuhteisiin juuri oikeanlaisen kyntöauran valittavaksi sen laajasta mallistosta ja varustuksesta. Paikallisiin olosuhteisiin räätälöity kyntöaura tarjoaa korkeimman mahdollisen kustannustehokkuuden.

Amazone aurojen osat on tehty huippulaatuisesta karkaistetusta teräksestä. Teräksen huippulaatu saadaan aikaan erityisessä ©plus karkaisuprosessissa, jolloin kulutuspinnoista tulee erittäin kovia ja kestävät erinomaisesti kulutusta. Kaikki Amazone aurat on suunniteltu tarkasti viimeistä osaa myöten.

Laatu on Amazonen tärkein laatukriteeri kaikissa Amazonen tuotteissa.

Amazone takaa, että kaikki osat on yksilöllisesti tarkastettu ja jokainen Amazonen käyttäjä saa kaikille osille laatutakuun. Kaikissa metalliosissa on optimaallinen ruosteenkestävyys ja voit olla varma, että Amazonen auroissa jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä.

 • Amazonen aurat ovat loogisia ja erittäin helppo säätöisiä

  Kysy lisätietoa Amazone auroista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja pyydä tarjous!

 • Tekniset tiedot

  TuoteAmazone Cayros XM 4-850 VS muovisiivet
  Viilun leveys, (cm)32-52
  Palkin korkeus, (cm)78
  Tehontarve, (kW/hv)88 / 120
  Koneen paino, (kg)1325