Amazone Cayros XMS 5-850 S kyntöaura
Tuotekoodi: CYXMS5850S

Amazone Cayros XMS 5-850 S kyntöaura

Tuotekoodi: CYXMS5850S

Tuotekuvaus

Amazone Cayros XMS 5-850 S kyntöaurat

5-siipinen Amazone Cayros XMS 5-850 S kyntöaura on tehokas paluuaura, jonka suositeltu tehontarve on 140-200hv. XMS-mallin aurat ovat 4 tai 5 siipisiä ja suojattu automaattisella hydraulisella laukaisujärjestelmällä. Korkean ojaskorkeutensa ansiosta kyntöaura ei tukkeudu helposti. S-loppulyhenne tarkoittaa, että aurat on varustettu mekaanisella työleveyden säädöllä.

Amazonen kyntöaurat omaavat vahvan ja kestävän tekniikan, jolla saadaan aikaiseksi erinomainen työjälki. Amazone tarjoaa paikallisiin olosuhteisiin juuri oikeanlaisen kyntöauran valittavaksi sen laajasta mallistosta ja varustuksesta. Paikallisiin olosuhteisiin räätälöity kyntöaura tarjoaa korkeimman mahdollisen kustannustehokkuuden.

Amazone aurojen osat on tehty huippulaatuisesta karkaistetusta teräksestä. Teräksen huippulaatu saadaan aikaan erityisessä ©plus karkaisuprosessissa, jolloin kulutuspinnoista tulee erittäin kovia ja kestävät erinomaisesti kulutusta. Kaikki Amazone aurat on suunniteltu tarkasti viimeistä osaa myöten.

Laatu on Amazonen tärkein laatukriteeri kaikissa Amazonen tuotteissa.

Amazone takaa, että kaikki osat on yksilöllisesti tarkastettu ja jokainen Amazonen käyttäjä saa kaikille osille laatutakuun. Kaikissa metalliosissa on optimaallinen ruosteenkestävyys ja voit olla varma, että Amazonen auroissa jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä.

 • Kysy lisää kattavista lisävarusteista (hydr. laukaisulaite, kiekkoleikkuri, veitsileikkuri, esiaura..)
 • Amazonen aurat ovat loogisia ja erittäin helppo säätöisiä

  Kysy lisätietoa Amazone auroista lähimmältä Hankkijan konemyyjältä ja pyydä tarjous!

 • Tekniset tiedot

  TuoteAmazone Cayros XMS 5-850 S kyntöaura
  Viilun leveys, (cm)32/36/40/44
  Palkin korkeus, (cm)78/82
  Tehontarve, (kW/hv)103/140
  Koneen paino, (kg)1620