Väderstad Rollex 450 Cambridge jyrällä
Tuotekoodi: VV7005003CA

Väderstad Rollex 450 Cambridge jyrällä

Tuotekoodi: VV7005003CA

Tuotekuvaus

Väderstad Rollex- ja Rexius-jyrät

Miksi jyrätä?

Jyrä soveltuu parhaiten kokkareiden murskaamiseen ja kyntöviilujen tasoitukseen. Varusta jyräsi Crosskill-kiekoilla sekä Crossboard-etuladalla ja jäykistetangolla ja sinulla on järeä kone kyntöviilujen tasoitukseen. Vaikeilla mailla voidaan esimerkiksi kytkeä jyrä kultivaattorin perään, tehostamaan muokkausta ja saavuttamaan tasaisemman pinnan ja tiivistyksen. Crosskill-kiekojen ainutlaatuisen ominaisuuden ansiosta, kiekot pysyvät puhtaina myös kosteilla mailla esimerkiksi äestyksen tai kultivoinnin jälkeen.

Kumijousitetut, painavat jyrälohkot ja suuret kiekot mahdollistavat suuren työnopeuden. Jyräakselit on laakeroitu kaksirivisillä erikoistiivistetyillä laakereilla.

Lautasjousipakat akselin päissä tekevät jyrästä käytössä hiljaisen ja vähentävät kiekkojen kulumista. Kuljetus sujuu nopeasti kumipyörien varassa. Lisävarusteeksi on saatavana kivilaatikko ja järeä Crossboard-etulata.

Nyt voit tehostaa Rexius-jyräsi käyttöä Quickchange-järjestelmällä, joka mahdollistaa Crossboard-ladan varustamisen terävillä, tehokkailla ja vahvoilla karkaistusta teräksestä valmistettuilla kynnöksen repivillä "Single-Knife"-terillä. Ne rikkovat kynnöksen tehokkaasti ja Crossboard-lata jauhaa kokkareet hienoksi ja tasoittaa pintaa.

Cambridge-kiekot

Jyrään valitaan "tavallinen" Cambridge-kiekko, kun sitä käytetään ainoastaan normaaliin kylvön jälkeiseen jyräämiseen tai kivien maahan painamiseen yms.

Crosskill-kiekot

Crosskill-kiekot ovat yleistyneet nopeasti, koska sillä on Cambridge-kiekon ominaisuuksien lisäksi muita ainutlaatuisia ominaisuuksia:

  • Jättää kuohkean ja vähemmän kuorettumiselle alttiin pinnan
  • Murskaa kokkareita tehokkaammin
  • Kostea maa ei tartu siihen yhtä helposti
  • "Toimii" kevyillä mailla muodostamatta maavallia

Tekniset tiedot

TuoteVäderstad Rollex 450 Cambridge jyrällä
Tehontarve, (kW/hv)40/55
Työleveys, (m)4,5
Kuljetusleveys, (m)2,3
Koneen paino, (kg)2000

Videot ja esitteet