Amazone Pantera mallisto
Tuotekoodi: PANTERA40L2

Amazone Pantera mallisto

Tuotekoodi: PANTERA40L2

Tuotekuvaus

Amazone Pantera 4503 - Itsekulkeva kasvinsuojeluruisku

Enemmän älykkyyttä - enemmän tarkkuuta!

Pantera mallisto uudistuu 4503 mallistoon. Nyt tämä Amazonen ruiskumalliston lippulaiva on saatavilla Hankkijalta. Ruiskun toiminnot ja hallinta ovat vastaavat kuin uudessa UX-01 mallistossa. Tämä yhdistettynä ainutlaatuiseen mukavuuteen ajettavassa ruiskussa tarjoaa parasta mahdollista tehoa isoille tiloille ja urakointiin.

Kaikissa koneissa on vakiona täysin portaaton hydraulinen voimansiirto. Hydrauliikan tehon takaa Linden laadukkaat komponentit. Vakio alustan maavara on 1,2m ja raideleveys säädettävissä 1,8m - 2,4m välillä riippuen ajourista.
Uniikki Tandem runko yhdessä hydropneumaattisen jousituksen kanssa takaa erittäin mukavan työnteon mutta myös toisaalta hyvän vakauden rinteissä. Vaihteiston ECO tilalla voit säästää polttoainetta helpoissa olosuhteissa nappia painamalla.

Ruiskun toiminnot ovat ISOBUS yhteensopivuuden ansiosta hallittavissa Amatron 4 tai Amapad 2 terminaaleilla. Amapad 2 terminaaliin saa myös integroidun automaattiohjauksen. ISOBUS yhteensopivuuden ansiosta ruiskun hallinta onnistuu myös esimerkiksi John Deeren tai Trimblen terminaaleilla.
Kosketusnäytöllisen AMADRIVE terminaalin avulla hallitaan esimerkiksi raideväli, ohjauksen tila, keskusrasvausjärjestelmä yms. Itse ajo ja ruiskutus tapahtuu Amapilot+ joystickillä.

Ruiskutusjärjestelmä on tuttua ja taattua Amazonen laatua. Panterassa on kaksoispumppujärjestelmä minkä tuotto on 520 l/min. Injektorin ansiosta imuteho on jopa 600 l/min. Koneen käyttöpaneeli voidaan valita joko Mukavuuspaketti 1:stä tai mukavuuspaketti 2:sta.

Mukavuuspaketti 1 ominaisuudet ovat:
 • Automaattinen täytön katkaisu (mukava ja tarkka toiminta)
 • Toimintojen hallinta TwinTerminaalin kautta (tuttu jo UX01:stä)
 • Automaattinen sekoituksen hallinta estämään vaahtoamista ja varmistamaan vähäiset jäännösmäärät
 • Kauko-ohjattu puhdistus suoraan ohjaamosta.

  Mukavuuspaketti 2:n toiminnot ovat näiden lisäksi:
 • Erillinen puhdasvesipumppu
 • jatkuva puhtaan veden saanti kemikaalintäyttöastialle
 • jatkuva puhtaan veden saanti ulkoiselle pesulaitteelle (lisävaruste)
 • täysin automaattiset pesutoiminnot yhdessä jatkuvan sisäpuolen huuhtelun kanssa.

  Puomistovaihtoehdot ovat Super L2 puomisto sekä uusi Super L3 puomistot. L2 puomistojen työleveydet ovat 21 - 40m. Uuden Super L3 puomiston saa 36m työleveydellä. Puomiston hallinta on vakiona Flex-Fold 1. Flex-Fold 1 puomiston taitossa käytetään Amazonen uutta sähköhydraulista puomiston hallintaa, millä esimerkiksi suljet koko puomiston aina kuljetusasentoon asti yhdellä painikkeella.

  Lisävarusteena on saatavissa Flex-Fold 2 tai ainutlaatuinen täysin hydraulisesti vaimennettu ContourControl puomiston hallinta. ContourControl puomiston hallintaan voidaan yhdistää myös uniikki SwingStop -vaakasuuntaisten heilahteluiden vaimennus. (vaatii 4-osaisen Super L2 puomiston tai Super L3 puomiston)

  Ruiskutuslinjasto on vakiona TG lohkoventtiilein varustettu lohkokohtainen hallinta. TG venttiilistöön voidaan yhdistää DUS-painekierto. Lisäksi on saatavilla Amaswitch -yksittäissuutinkytkentä tai Amaselect -suuttimenvaihtoautomatiikka. Amaswitch ja Amaselect järjestelmät sisältävät aina DUS-Pro painekierron ja erittäin yksinkertaisen suutinlinjaston. Tämä helpottaa entisestään laitteen puhtaanapitoa!

  Parhaat argumentit:
 • Uniikki Tandem alusta -mukavuus ja vakaus
 • Älykäs ohjaus - 3 ohjaustilaa
 • Portaaton ajonopeuden säätö 0-50km/h (pellolla 0-30km/h)
 • DUS tai DUS-pro yhdessä 50cm lohkoautomatiikan kanssa - paras tarkkuus ja säästät rahaa!
 • Monipuoliset valinnat ruiskun hallintaan
 • Automatisoidut puhdistusohjelmat
 • Mahdollisuus valita monipuolisesti puomisto ohjelmasta tarpeesi mukaan
 • Perinteinen Flex taitto tai ainutlaatuinen ContourControl

 • Tekniset tiedot

  TuoteAmazone Pantera mallisto
  Säiliön tilavuus, (l)4800
  Huuhteluvesisäiliön tilavuus, (l)500
  Tehoaineen annostelusäiliö. (l)50
  Käsienpesusäiliö, (l)20
  Pumpun tuotto, (l/min)520
  Paino säiliöt tyhjänä, (kg)9600 - 10500
  Kuljetusleveys, (m)2,55
  Puomin leveys, (m)21 - 40
  Korkeus, (m)3,9
  Traktorin tehontarve, (kW/hv)160 / 218