Amazone UX 3200 Special hinattava kasvinsuojeluruisku 28S puomistolla
Tuotekoodi: UXS320028S

Amazone UX 3200 Special hinattava kasvinsuojeluruisku 28S puomistolla

Tuotekoodi: UXS320028S

Tuotekuvaus

Amazone UX 3200 Special hinattava kasvinsuojeluruisku, 28S puomistolla - Huippuluokan ruiskutusteknologiaa

Tehokas ja kompakti hinattava ruisku on matalan painopisteensä ansiosta erittäin helppo, turvallinen ja nopea kuljetettava. UX tarjoaa Amazonelta tuttua tehoaineen vaivatonta, virheetöntä ja nopeata annostelua. Työn jälki on tarkkaa ja ennenkaikkea ympäristöystävällistä. Tämä säästää aikaa, hermoja ja etenkin rahaa.

Tarkka, taloudellinen ja ympäristöystävällinen!

AMAZONE-ruiskut vastaavat kasvinsuojelulain (Saksa), liittovaltion biologian laitoksen BBA (Saksa) ja ankarimpien eurooppalaisten tarkastusnormien (ENTAM-hyväksyntä) määräyksiä.

Painopisteeltään edullinen säiliö täysin sileillä seinämillä

Polyeteenistä valmistettu kompakti säiliö on erityisen luotettava ja kestävä. Täysin sileät sisä- ja ulkopinnat, erittäin matalat astian takasyvennykset ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat nopean ja helpon puhdistuksen sisältä ja ulkoa.

Tukeva profiiliteräsrunko

Leveä erittäin lujasta teräksestä valmistettu profiiliteräsrunko, kompakti säiliö ja vahva profiilirakenteinen puomistotekniikka takaavat tarvittavan kestävyyden. Kaikki kulmat ovat pyöristettyjä, kaikki letkut sijoitettu suojaan rungon sisään.

Iskuja moninkertaisesti vaimentavan puomiston suunnikasripustus

Puomisto on välyksettömästi kiinni kuljetusasennossa. Suunnikasjousitus vaimentaa töyssyt pellolla ja myös kuljetusasennossa. Tämä maksimoi mukavuuden ja takaa ennen kaikkea puomiston pitkäikäisyyden.

Äärimmäisen kestävä, kevyt ja kompakti ruiskutuspuomisto

AMAZONE-puomisto on erityksen profiilirakenteen ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että huippukevyt. Puomiston 15 - 40 metrin työleveydet mahdollistavat koneen sujuvan mukautumisen kuhunkin käyttötarkoitukseen. Korkea laatu takaa myös pitkän kestoiän erittäin suurilla pinta-alatehoilla.

Super-S2-puomisto - Huippukevyt profiilirakenne kompaktilla kiinnityksellä ja kestävällä rakenteella

Super-S2-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Kuljetusasennossa puomisto on todella kompaktisti peruslaitteen takana, jolloin kuljetusleveys on vain ja ainoastaan 2,40 m. Loppuun mietittyjen ripustusten ansiosta Amazonen S2-puomisto on pitkäikäinen, turvallinen ja erittäin tarkka kasvinsuojeluruisku. Super-S2-puomistossa on vakiona:

 • Keskusheiluriripustus puomiston optimaalisen ohjaukseen rinteissä ja tasaisella maalla
 • Ripustuksen jousi- ja vaimennuselementtiyhdistelmät pystysuorista liikkeistä syntyvien iskujen vaimentamiseksi
 • Jarrutuslevyistä ja vaimennuslohkoista koostuva integroitu vaimennusjärjestelmä vaakasuorien kiertoliikkeiden vaimentamiseksi

  Käyttäjäystävällinen hallintapaneli selkeillä vipuasentojen merkeillä

  Kaikki UX-ruiskut on varustettu ergonomisesti muotoillulla keskushallintapaneelilla. Kaikki käyttösäätimet on sijoitettu loogisesti ja sekaantumisen välttämiseksi vasemmalle, suoraan kuljettajan puolelle. Kaikki käyttövaiheet on kuvattu tarkasti yksiselitteisillä vipuasennoilla.

 • Tekniset tiedot

  TuoteAmazone UX 3200 Special hinattava kasvinsuojeluruisku 28S puomistolla
  Säiliön tilavuus, (l)3600
  Huuhteluvesisäiliön tilavuus, (l)320
  Pumpun tuotto, (l/min)260
  Paino säiliöt tyhjänä, (kg)2.908
  Kuljetusleveys, (m)2,4-2,65
  Puomin leveys, (m)28
  Korkeus, (m)3,25 – 3,40
  Ruiskutuspaineen säätöalue, (bar)< 10

  Videot ja esitteet