Kaunis, nopea ja älykäs!

Näillä sanoilla markkinoitiin hinattavien ruiskujen suunnannäyttäjää Amazone UX ruiskua vuonna 2006. Nyt 12 vuotta myöhemmin samoja sanoja voisi käyttää kuvaamaan uutta UX 01 – sarjan ruiskua. Aikoinaan aikaansa edellä ollut säiliö ja sen muotoilu säilyy uudessakin mallisarjassa ennallaan. Toimivaa ja modernia rakennetta ei tarvitse keksiä uudestaan! Kaikki loput toiminnot ovatkin uutta ISOBUS käyttöjärjestelmää myöden hiottu asettamaan uudelleen tämän päivän standardit!

Uusi mallisto koostuu 4200 – 6200 litraisista malleista. Kone voidaan varustella manuaalisesta versiosta aina täysin automaattiseen koneeseen. Kone seuraa traktoria tarkasti pellolla ja tiellä uuden 28° astetta ohjaavan AgroTurn–akselin avulla. Turvallisuus on taattu tehokkaalla valaistuksella sekä kompaktilla rakenteella. Turvallista käyttöä helpottaa uusittu käyttöpaneeli ja tehokas 55 litran kemikaalintäyttöastia jopa 200 l/min imuteholla. Tarvittaessa automatiikka hoitaa imutäytön katkaisun että käyttäjä kerkeää lisätä kasvinsuojeluaineet. Tämän jälkeen automatiikka jatkaa täyttöä ja tarvittaessa pesee kemikaalintäyttöastian täytön jälkeen.

Uusi ContourControl -aktiivinen puomiston hallinta yhdessä suuttimia automaattisesti vaihtavan AmaSelect -yksittäissuutinkytkennän kanssa on ehdottomasti kehityksen kärkeä. ContourControl ohjaa puomia aktiivisesti kaikissa olosuhteissa tarkasti ja nopeasti. Flex-Fold -sähköhydraulinen taitto nopeuttaa puomiston avausta ja sulkua. Lisäksi sen avulla monipuolinen puomisto voidaan jättää tarvittaessa kapeammalla työleveydelle. SwingStop järjestelmä kompensoi puomiston vaakasuuntaisen heilahtelun. Tulevaisuudessa se tulee myös kompensoimaan heilahtelun aiheuttamaa ruiskutusmäärän vaihtelua.

Comfort package Plus – mukavuuspaketti tekee uuden koneen käytöstä erityisen helppoa ja mukavaa koska toiminnot voidaan suorittaa joko hytistä tai koneen kyljestä 7” kosketusnäytöltä. Koneen kyljet ovat varustettu tiiviillä ja tarvittaessa valaistuilla koteloilla. Näin koneen käyttö on puhdasta ja tehokasta myös pimeällä ruiskuttaessa.

Uusi mallisto esitellään Helsingin messuilla marraskuussa. Tervetuloa tutustumaan hinattavien ruiskujen suunnanäyttäjään!