Junkkari M300 -kylvölannoitin

Tuotekoodi: JJM31

Junkkari M300 -kylvölannoitin

Tuotekoodi: JJM31

Tuotekuvaus

Malliston monipuolisin kylvökone vaihteleville maalajeille ja muokkastavoille

Junkkari-malliston monipuolisin kylvölannoitin soveltuu muokatulle, kevymuokatulle tai keveämpien maiden suorakylvöön. M-sarjan koneet perustuvat tarkasti kylvösyvyyden säilyttävään kiilajyrävantaaseen leikkaavalla kiekkoprofiililla. M-sarja saatavilla myös erillisellä lannoitevantaistolla ja ISOBUS-ohjaimella sekä täsmäviljelyominaisuuksilla. Voit myös varustella M-mallisi todella monipuolisesti juuri sinun käyttöösi soveltuvilla varusteilla.

M-sarjan järeä leikkaavalla profiililla varustettu kiilajyrävannas säilyttää kylvösyvyyden erinomaisesti. Laaja vannaspainatusalue on säädettävissä hydraulisesti traktorin ohjaamosta. Vantaan rakenne on varustettu maakosketuksen vastaanottavalla keraamisella kulutuspalalla, jolloin kulutuskestävyys moninkertaistuu perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Siemen sijoitetaan kylvövaon pohjalle jolloin kapillari-ilmiö nostaa kosteuden siemenen käyttöön. Koneen jyräpyörästö on rakennettu sisäisillä telipyörillä, joiden ansiosta kylvöjälki säilyy tasaisena maan vaihteluista huolimatta. Jyräpyörästö on varustettu suurilla 20"-renkailla, joiden ansiosta kone on kevytvetoinen myös pehmeillä mailla.

Junkkari-kylvölannoittimissa on markkinoiden suurimmat säiliöt, joiden ansiosta kylvömateriaalin täydennyskerrat vähenevät. Malli on myös saatavilla pelkällä siemensäiliöllä. Koneen säiliö on varustettu rullapressulla, joka on erittäin kevytkäyttöinen ja mahdollistaa helpon täytön.

Kylvölannoitin ottaa käyttövoimansa maapyörästä ja sen kautta voima välitetään portaattoman vaihteiston välityksellä syöttökoneistoon. Halutut syöttömäärät voidaan säätää tarkasti pienistä määristä ja siemenistä aina suurempiin määriin ja siemeniin. Syöttö toimii luotettavasti kaikissa tilanteissa, jopa ilman traktorista saatavaa sähköä.

Syöttölaitteiston suunnittelussa on panostettu varmatoimisuuteen ja yksinkertaisuuteen. Syöttö tapahtuu aina koko syöttörullan leveydellä, jolloin syöttö on tarkka myös pienillä syöttömäärillä ja kaikilla ajonopeuksilla. Kylvettäessä piensiemeniä käytetään niiden syöttöön erillistä piensiemenrullaa, jolloin saadaan kylvettyä tarkasti myös vain muutamien kilojen syöttömäärät. Kiertokoe on erittäin helppo suorittaa ja säädöt voidaan hoitaa lisävarusteina saatavilla lannoitteen ja siemenen kaukosäädöllä.

Ohjainlaitteita on saatavilla laajasti. Yksinkertaisimmillaan pinta-alamttari, G-wizard- tai ISOBUS-ohjain. Täsmäviljelysovellusten hyödyntäminen on mahdollista, koska halutessa lannoitteen ja siementen säätö voidaan hoitaa sähköisesti ohjaimen kautta.

Edellä mainitun lisäksi on saatavilla lukuisa määrä lisäominaisuuksia, joita ovat mm. erilaiset vetolaitteet, etumuokkaimet, rivimerkitsimet, ruiskutusurakytkimet, säiliövahdit, siemenseulat, koneen puolinosto, hydraulinen vannaspainatus, piensiemen- ja starttivarustus.

Kuvien koneet lisävarustein.

Tekniset tiedot

TuoteJunkkari M300
Työleveys, (m)3,00
Säiliön tilavuus, (l)4 200, säädettävä väliseinä
Täyttökorkeus, (m)2,23
Koneen paino, (kg)3 200
Tehontarve, (kW/hv)60 - 115 kW
Kuljetusleveys, (m)3
Kuljetuskorkeus, (m)3,02
SiemensyöttöKaksoisnastasyöttö vaihdelaatikolla
Vannaspaino min/max (kg)10-120
Riviväli, (cm)12,5
Kylvövantaiden määrä (kpl)24
Rengaskoko7,5x20"

Videot ja esitteet