Amazone catros 3501+ lautasäes Kumipakkerilla KW + Pro -paketti & keskusvoitelujärjestelmä
Tuotekoodi: AC3501PLUS

Amazone catros 3501+ lautasäes Kumipakkerilla KW + Pro -paketti & keskusvoitelujärjestelmä

Tuotekoodi: AC3501PLUS

Tuotekuvaus

Catros+ malliin kuuluu Catroksen perusmallin lisäksi pro-paketti ja keskusvoitelujärjestestelmä.

Pro-paketti

Pro-paketin tarjoamat ratkaisut takaavat koneiden toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän jatkuvassa lietelantakäytössä esim. ajettavan lietelantasäiliön takana. Lautaslaakerin erikoistiivisteiden lisäksi useisiin laakerikohtiin on lisätty ylimääräisiä voitelukohtia toimintakyvyn ja toimintavarmuuden takaamiseksi kovimmissakin olosuhteissa.

Keskusvoitelujärjestelmä

AMAZONE on kehittänyt keskusvoitelujärjestelmän propaketilla varustetulle Catros+ -koneelle. Kaikki laitteen 20 voitelukohtaa voidellaan yhden voitelunipan kautta. Järjestelmän etuna on, että rasvaa joudutaan laittamaan vain yhteen kohtaan eikä voitelua varten tarvitse mennä lietelannalla ja mullalla likaantuneen laitteen sisälle.

Lisäksi saatavilla on sähkökäyttöinen keskusvoitelujärjestelmä, joka takaa koneen optimaalisen voitelun automaattisesti. Tämä vähentää huomattavasti huoltoon kuluvaa aikaa ja parantaa entisestään käyttöturvallisuutta.

Sähköinen keskusvoitelujärjestelmä on kätevä ratkaisu ammattikäyttöön, jossa työskentelyn on oltava mahdollisimman tehokasta ja huoltoaikataulut ovat tiukkoja.

Tekniset tiedot

TuoteAmazone catros 3501+ lautasäes Kumipakkerilla KW + Pro -paketti & keskusvoitelujärjestelmä
Työleveys (m)3,50
Työnopeus (km/h)12-18
Tehontarve (kW/hv)77/105
Koneen paino (kg)1940

Videot ja esitteet