Väderstad Carrier 500 system Disc Aggressive lautasmuokkain, teräsjyrällä

Tuotekoodi: VV7005101

Väderstad Carrier 500 system Disc Aggressive lautasmuokkain, teräsjyrällä

Tuotekoodi: VV7005101

Tuotekuvaus

Tehokasta maanmuokkausta

Carrier on ainutlaatuisen monikäyttöinen lautasmuokkain. Sänkimuokkaus, kylvömuokkaus, jyräys, olkiäestys ja viiluntasaus sujuvat kaikki samalla koneella. Carrier CR 420, 500 ja 650 System Disc Aggressive mallit ovat hinattavia lautasmuokkaimia, jotka on suunniteltu suurempien pinta-alojen tehokkaaseen muokkaamiseen.

Tehokkaat lautaset

Carrier on varustettu laatuteräksestä valmistetuilla kartiomaisilla V-55 lautasilla, joka takaa maximaalisen kestävyyden sekä eliniän. Lautaskohtainen ripustus mahdollistaa hyvän läpäisykyvyn ja erinomaisen muokkauksen, kaikissa olosuhteissa.

Jokaiselle lautaselle jakautuu jopa 125 kg paino, joka pakottaa lautasen maahan myös kovissa ja kuivissa olosuhteissa sekä myös leikkaa paksujen kasvinjäänteiden kerrosten läpi.

Carrierin paino pitää lautaset asetetussa työsyvyydessä ja takaa maan täyden leikkauksen oli työsyvyys 3 tai 12 cm. Työsyvyys säädetään helposti joko klipsien tai sähköisen syvyysrajoittimen avulla joka rajoittaa hydraulisylinterin liike-aluetta.

X-muotoon asetetut lautasrivit takaavat sen että Carrier kulkee luotisuorana traktorin perässä. Josta on suuri hyöty, kun käytetään GPS-ohjausta tai kumpuilevissa olosuhteissa.

Suuri työteho

Työtehoon vaikuttaa traktorin hevosvoimat ja Carrierin työleveys. Carrierilla syntyy paras työnjälki kun ajetaan 12-15 km/h.

Matalassa muokkauksessa on tärkeää tiivistää maanpintaa riittävästi, jotta varisseet jyvät ja rikkaruohonsiemenet alkaisivat itää ja olki alkaisi hajota.

Varustelu

 • Carrier voidaan varustaa joko teräs-, kumi- tai varpajyrällä, joka tehokkaasti tiivistää ja viimeistelee työn jäljen. Jyrän halkaisija, on mallista riippuen joko 550 tai 600 mm
 • Carrier voidaan varustaa lisäpainoilla, jolloin saavutetaan raskaamman koneen edut, kuten vieläkin parempi tunkeutuminen kovaan ja raskaaseen maahan
 • Kumijyrällisiin malleihin voidaan asentaa CrossBoard-etulata, joka on erinomainen kynnöksen ja kokkareiden tasaaja
 • Hinattavat mallit voidaan varustaa BioDrill-piensiemenenkylvölaitteella, jolloin muokkaus ja kylvö onnistuvat kätevästi yhdellä ajokerralla
 • Tekniset tiedot

  TuoteVäderstad Carrier 500 system Disc Aggressive laitasmuokkain, teräsjyrällä
  Työleveys (m)5
  Kuljetusleveys, (m)2,5
  Työnopeus (km/h)12 - 15
  Tehontarve (kW/hv)150 hv
  Koneen paino (kg)4850

  Videot ja esitteet