Maansiirtovaunut

Palmsen tehdas on valmistanut lähes 10 000 erilaista perävaunua ja tällä hetkellä tuotannossa olevissa malleissa on hyödynnetty vuosien saatossa hankitut kokemukset ja osaaminen.

Palmsen kevyisiin maansiirtokärryjen kokoluokkaan kuuluvat perävaunut, joiden kantavuudet ovat 3,5 - 10 t ja tilavuudet 2,7 - 6,9 m3. Tämäntyyppisiä vaunuja käytetään yleensä kunnallis- ja rakennusalalla, mutta myös maataloudessa ja taimitarhoilla. Raskaampia maansiirtovaunuja voidaan käyttää lähes kaikissa maatalouden kuljetuksissa. Tämän kokoluokan perävaunujen kantavuudet ovat 13-19 t ja tilavuudet 8,1-10,2 m3, mutta korokelaidoilla voi tilavuutta lisätä aina 21,7m3.

Saksalaisella Flieglillä on yli 20 vuoden kokemus puskutyhjennysvaunujen valmistuksesta. Fliegl GIGANT -puskuvaunut on tehty ympärivuotiseen materiaalinkuljetukseen ja ne sopivat erinomaisesti myös maa-aineksen kuljetukseen. Kuorman tiivistysmahdollisuuden ansiosta GIGANT-puskuvaunut mahdollistavat jopa 50 % nimellistilavuutta suuremman kuljetuskapasiteetin. Tämän ansiosta joka kolmas ajokerta jää siis pois!

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua mielellään maansiirtovaunujen valinnassa ja räätälöinnissä.
Tutustu alla oleviin vaunuihin, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Videot

Näistä ilmoitimme

Viimeksi katsomani tuotteet