Hiekoituskauha Stark HK700
Tuotekoodi: STARK1070

Hiekoituskauha Stark HK700

Tuotekoodi: STARK1070

Tuotekuvaus

STARK –hiekoituskauha on tarkoitettu tehokkaaseen piha- ja tiealueiden hiekoitukseen. Sen avulla torjut liukkauden laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Hiekoituskauhaa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.

Tekniset tiedot

TuoteHiekoituskauha Stark HK700
Työleveys, mm1700
Paino, kg530
Tilavuus, m³0,70

Kaikissa malleissa on vakiona murskainakseli ja suojaverkko. Murskainakseli hienontaa jäisen ja paakkuuntuneen hiekan ja suojaverkko estää isojen kivien sekä jään pääsemistä hiekoitustelaan. Lisäksi hiekoitustelan laakerointi on suojattu hiekalta

Hiekoituksen määrää voidaan säätää portaattomasti virtauksensäätöventtiilillä, jolloin hiekkaa saadaan juuri tarvittava määrä.

Hiekoituskauhoja löytyy kaikkiin kokoluokan peruskoneisin, 300 litran tilavuudesta aina 3000 litran kauhaan. Hiekoituskauhoissa on pultattavat sovitteet, jotka ovat helposti vaihdettavissa toiseen jos käytetään samaa hiekoituskauhaa useissa eri koneissa (lukuun ottamatta HK 300, HK 2500 ja HK 3000 malleissa on vain hitsattavat sovitteet).

Lisävarusteena hiekoituskauhaan on saatavana täyttösylinteri, jolloin kauhalla voidaan ottaa hiekkaa suoraan kasasta (vain traktorin nostolaitteeseen). HK 1000 – HK 2000 malleihin on myös saatavana tuplatela, jolla voidaan puolittaa hiekoitusleveys.