Hese puskulevy 1000-42 420 cm työleveydellä
Tuotekoodi: HE100042

Hese puskulevy 1000-42 420 cm työleveydellä

Tuotekoodi: HE100042

Tuotekuvaus

HESE 1000-sarjan puskulevy on urakoitsijan ykkösvalinta

Hese-peruskone on patentoitu, kaksisiipinen puskulevy, jossa järeiden sylinterien avulla siipiä käännetään vaakatasossa eri työasentoihin. Vahvuuden saavuttamiseksi kumpikin siipi on erikseen nivelöity runkoon. Peruskoneeseen voidaan helposti ja nopeasti kytkeä eri tarkoituksiin sopivia lisälaitteita.

Hesen molempia siipilevyjä voidaan liikuttaa toisistaan riippumatta siipien koko kääntöalueella. Siiven muotoilu yhdessä siipijärjestelmän kanssa mahdollistaa suurten lumimassojen siirtämisen ja kasaamisen. Esteiden väistely käy vaivattomasti kummalla siivellä tahansa tai vaikkapa molemmilla samanaikaisesti. Hese-monitoimipuskulevyllä tehdään työtä molempiin suuntiin ajaen siipilevyä kääntämättä. Tämä meno-paluu-työtapa mahdollistaa moninkertaisen tehokkuuden verrattuna yleisimpiin 1- ja 2-siipisiin työlaitteisiin.

Hesen perusrunkoon voidaan kytkeä väliterä, jonka työleveys on 2500 mm tai 2200 mm. Kun väliterä varustetaan tappiterällä, niin saadaan uskomattoman tehokas yhdistelmä talviseen polanteen poistoon tai kesäiseen soratien kunnostamiseen.

Kun Hese varustetaan pyörästöllä, väliterällä, rungon säätösylinterillä sekä keskiterän sylinterillä, saadaan tienhoitopaketti, jolloin sorateillä ja piha-alueilla tulee valmista jälkeä jopa kerta-ajolla.

 • Peruslevy raskaaseen soran, maan sekä lumen siirtoon, levittämiseen ja kasaamiseen
 • Erinomaisesti leikkaava ainutlaatuinen etuterä, niin soraan kuin jääpolanteeseen
 • Tukeva iso pyörästö ja monipuolinen rungon säätö tekevät Hese 1000-sarjan lanasta ja traktorista tiehöylää vastaavan yhdistelmän
 • Tekniset tiedot

  TuoteHese puskulevy 1000-42 420 cm työleveydellä
  Työleveys (mm)4200
  Min. työleveys, (mm)1500
  Siiven korkeus (mm)710
  Pituus, (mm)1272

  Videot ja esitteet