Nivelaura Stark NL2800

Tuotekoodi: STARK50022

7 936,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(7 936,00 € / , sis. alv 24%)

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
STARK –nivelaura on erinomainen ja monikäyttöinen aura, kun aurattavat alueet vaihtelevat kokonsa puolesta, ja lunta voi olla runsaastikin. Kärkiasennossa runsaslumisetkin kevyenliikenteenväylät ja metsätiet voidaan aukaista tehokkaasti auran hyvien heitto-ominaisuuksien ansiosta. Muilla asennoilla lumi saadaan helposti siirrettyä pois aurattavalta alueelta. Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.
Tuote Nivelaura Stark NL2800
Työleveys, mm 2260
Korkeus, mm 810
Paino, kg 710
Kääntökulma, ° +/-37
 
 

Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, hyvän kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta. Aurassa on pysty- ja vaakakellunta, joka takaa tasaisen aurausjäljen kovassakin nopeudessa. Nivelauran vakiovarusteisiin kuuluu sähköventtiili sisältäen itsessään paineenrajoitusventtiilin, joka suojaa peruskonetta ja nivelauraa törmäystilanteessa, mikäli peruskoneessa ei ole tankkilinjaa saadaan aura suojattua törmäysten varalta paineakulla. Erillistä laukaisulaitetta ei nivelaurassa tarvita, koska aurassa terät ovat jousitettu.

Laajasta nivelaura mallistosta löytyy auran leveydet aina 1,7 metristä 4,0 metriin saakka ja sovitteet eri merkkisiin työkoneisiin.

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet