Nivelaura Stark NL2800
Tuotekoodi: STARK50022

Nivelaura Stark NL2800

Tuotekoodi: STARK50022

Tuotekuvaus

STARK –nivelaura on erinomainen ja monikäyttöinen aura, kun aurattavat alueet vaihtelevat kokonsa puolesta, ja lunta voi olla runsaastikin. Kärkiasennossa runsaslumisetkin kevyenliikenteenväylät ja metsätiet voidaan aukaista tehokkaasti auran hyvien heitto-ominaisuuksien ansiosta. Muilla asennoilla lumi saadaan helposti siirrettyä pois aurattavalta alueelta. Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.

Tekniset tiedot

TuoteNivelaura Stark NL2800
Työleveys, mm2260
Korkeus, mm810
Paino, kg710
Kääntökulma, °+/-37

Videot ja esitteet

Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, hyvän kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta. Aurassa on pysty- ja vaakakellunta, joka takaa tasaisen aurausjäljen kovassakin nopeudessa. Nivelauran vakiovarusteisiin kuuluu sähköventtiili sisältäen itsessään paineenrajoitusventtiilin, joka suojaa peruskonetta ja nivelauraa törmäystilanteessa, mikäli peruskoneessa ei ole tankkilinjaa saadaan aura suojattua törmäysten varalta paineakulla. Erillistä laukaisulaitetta ei nivelaurassa tarvita, koska aurassa terät ovat jousitettu.

Laajasta nivelaura mallistosta löytyy auran leveydet aina 1,7 metristä 4,0 metriin saakka ja sovitteet eri merkkisiin työkoneisiin.