Nivelaura Stark Relax NL3600R
Tuotekoodi: STARK12032

Nivelaura Stark Relax NL3600R

Tuotekoodi: STARK12032

Tuotekuvaus

STARK Relax–nivelaura on erinomainen ja monikäyttöinen Relax-aura, kun aurattavat alueet vaihtelevat kokonsa puolesta, ja lunta voi olla runsaastikin, ja auratessa on vaarana osua lumessa oleviin esteisiin. Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.

Tekniset tiedot

TuoteNivelaura Stark Relax NL3600R
Min. Leveys, mm3000
Korkeus, mm1200
Paino, kg1160
Kääntökulma, °+/-35

Videot ja esitteet

Aurassa on patentoitu Relax –teränlaukaisujärjestelmä, joka vapauttaa terän taakse, ja jousi palauttaa terän heti takaisin aurausasentoon. Näin Relax-järjestelmä estää auran ja peruskoneen rikkoutumisen sekä parantaa kuljettajan turvallisuutta.

Kärkiaurana käytettäessä saadaan lumet aurattua ”aumoihin” ilman koneen kampeamista. Kärkiasennossa runsaslumisetkin kevyenliikenteenväylät ja metsätiet voidaan aukaista tehokkaasti auran hyvien heitto-ominaisuuksien ansiosta. Muilla asennoilla lumi saadaan helposti siirrettyä pois aurattavalta alueelta.

Auran lumen heitto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät siiven tarkkaan optimaalisen geometrian ja teräkulman (27°), ansiosta. Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, hyvän kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta. Aurassa on pysty- ja vaakakellunta, joka takaa tasaisen aurausjäljen kovassakin nopeudessa. Aurattaessa aura liukuu vakaasti tukijalasten varassa.

Kellunta on järjestetty erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa toiseen jos käytetään samaa auraa useissa eri koneissa, mikä lisää auran monikäyttöisyyttä.

Auraa käännetään kahdella sylinterillä, aurauskulman ollessa +/- 35°. Nivelauran vakiovarusteisiin kuuluu diagonaalinen sähköventtiili sisältäen itsessään paineenrajoitusventtiilin, mikäli peruskoneessa ei ole tankkilinjaa saadaan auraan paineakku. Erillistä laukaisulaitetta ei nivelaurassa tarvita, koska aurassa terät ovat jousitettu.

Terävaihtoehtoja ovat tasa-, verkko- tai hammasterä.