Perhosaura Stark TA3200

Tuotekoodi: STARK10131

Perhosaura Stark TA3200

Tuotekoodi: STARK10131

6 671,20 € / KPL (sis. alv 24%)

(6 671,20 € / , sis. alv 24%)

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
STARK –perhosaura on heittävä yleisaura, joka soveltuu erinomaisesti taajama-alueiden kevyenliikenteenväylien, tieverkostojen ja piha-alueiden puhtaanapitoon, kun tarvitaan hyviä lumen heitto-ominaisuuksia molemmin puolin auraa. Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.
Tuote Perhosaura Stark TA3200
Työleveys, mm 2530
Korkeus, mm 1240
Paino, kg 920
Kääntökulma, ° +/-38
 

Auran lumen heitto-ominaisuudet ovat erittäin hyvät siiven optimaalisen geometrian ja teräkulman ansiosta. Aura on vakaa työntää jämäkän rakenteensa, hyvän kelluntansa ja optimoidun painonsa ansiosta. Aurassa on pysty- ja vaakakellunta, joka takaa tasaisen aurausjäljen kovassakin nopeudessa. Aurattaessa aura liukuu vakaasti tukijalasten varassa. Myös polanteen muodostus on vähäistä optimaalisen teräkulman ja painopisteensä vuoksi.

Kellunta on järjestetty erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa toiseen jos käytetään samaa auraa useissa eri koneissa, mikä lisää auran monikäyttöisyyttä.

Auraa käännetään kahdella sylinterillä, aurauskulman ollessa +/- 38°. Törmäysten varalta auran hydrauliikka on suojattu paineenrajoitusventtiilillä sekä itse aura jousikuormitteisella laukaisulaitteella. Aura on saatavissa myös Relax-teränlaukaisujärjestelmällä varustettuna, mikä lisää aurauksen turvallisuutta sekä vähentää aurauslaitteiston vioittumisriskiä törmäystilanteissa.

Terävaihtoehtoja ovat tasa-, verkko- tai hammasterä. Kun risteyksiä on runsaasti, niin lisävarusteena saatavalla lumistopparilla saadaan tehokkaasti laadukasta jälkeä.