U-aura Stark UA3200/1800

Tuotekoodi: STARK3100

10 106,00 € / KPL (sis. alv 24%)

(10 106,00 € / , sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
STARK -U-aura on patentoitujen ratkaisuineen uudenlainen skaalautuva aura, joka soveltuu monimuotoisille alueille. Lumen ohjailtavuus on toisella tasolla kuin millään muulla lumityövälineellä. Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.
Tuote U-aura Stark UA3200/1800
Työleveys, mm 1800-3200
Korkeus, mm 900
Paino, kg 835
Kääntökulma, ° +/- 40, 180
 
 

Täysin uusi STARK -U-aura on entistäkin vahvempi. Uudistuksia on saanut keskisiipi vahvemman rakenteen myötä ja tukijalan rungot ovat pulttikiinnitteiset. Siiven nivelholkit ovat entistäkin vahvemmat ja saranamekanismissa on käytetty Hadoxia. Siipien muotoilua on parannettu ja siiven rungon materiaaleja on vahvistettu. Teränpohjissa on päädyissä jousitappeja suojaavat kulutuspalat ja siipien teränpohjiin ei tarvitse enää kulmaterää pultattavan päätykulutuspalan myötä. Jousiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja ne ovat nyt erittäin vahvoja ja niiden liikerataa on rajoitettu holkeilla, jolloin estetään jousen puristuminen kuoleutumispisteeseen. Itse runkoa on tehty entistäkin vääntöjäykemmäksi ja kumistopparit ovat pulttikiinnitteiset. Lisäksi U-aurat saa nyt myös pulttikiinnitteisillä STARK-fit sovitteilla.

Siipien liikenopeus ja -voima säilyvät lähes koko 180° liikeradan alueella vakiona, jonka ansiosta auran ohjailu on mielekästä ahtaissakin paikoissa. Lumen saa nostettua tehokkaasti penkan päälle, kun siivet on ajettu eteen. Siipien ollessa taakse ajettuina voidaan helposti aurata myös peruttamalla tai vetää lumi pois syvennyksistä. Siivet saa ajettua myös erillisesti eteen ja taakse, jolloin auraa voi käyttää alueauramaisesti.

Kotelorakenteensa ansiosta aura on erittäin vahva, mutta kevyt. Erillistä laukaisulaitetta ei u-aurassa tarvita, koska aurassa terät ovat jousitettu. U-auran kellunta on järjestetty erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa toiseen, jos käytetään samaa auraa useissa eri koneissa.

U-auran vakiovarusteisiin kuuluu sähköventtiili sisältäen itsessään paineenrajoitusventtiilin, joka suojaa peruskonetta ja nivelauraa törmäystilanteessa, mikäli peruskoneessa ei ole tankkilinjaa saadaan aura suojattua törmäysten varalta paineakulla.

Terävaihtoehtoja ovat tasa-, verkko- tai hammasterä.

 
 
 

Viimeksi katsomani tuotteet