U-aura Stark UA4200/2400
Tuotekoodi: STARK3130

U-aura Stark UA4200/2400

Tuotekoodi: STARK3130

Tuotekuvaus

STARK -U-aura on patentoitujen ratkaisuineen uudenlainen skaalautuva aura, joka soveltuu monimuotoisille alueille. Lumen ohjailtavuus on toisella tasolla kuin millään muulla lumityövälineellä. Auraa voidaan käyttää niin traktoreissa, kiinteistöhoitokoneissa kuin pyöräkuormaajissakin.

Tekniset tiedot

TuoteU-aura Stark UA4200/2400
Työleveys, mm2400-4200
Korkeus, mm900
Paino, kg920
Kääntökulma, °+/- 40, 180

Täysin uusi STARK -U-aura on entistäkin vahvempi. Uudistuksia on saanut keskisiipi vahvemman rakenteen myötä ja tukijalan rungot ovat pulttikiinnitteiset. Siiven nivelholkit ovat entistäkin vahvemmat ja saranamekanismissa on käytetty Hadoxia. Siipien muotoilua on parannettu ja siiven rungon materiaaleja on vahvistettu. Teränpohjissa on päädyissä jousitappeja suojaavat kulutuspalat ja siipien teränpohjiin ei tarvitse enää kulmaterää pultattavan päätykulutuspalan myötä. Jousiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja ne ovat nyt erittäin vahvoja ja niiden liikerataa on rajoitettu holkeilla, jolloin estetään jousen puristuminen kuoleutumispisteeseen. Itse runkoa on tehty entistäkin vääntöjäykemmäksi ja kumistopparit ovat pulttikiinnitteiset. Lisäksi U-aurat saa nyt myös pulttikiinnitteisillä STARK-fit sovitteilla.

Siipien liikenopeus ja -voima säilyvät lähes koko 180° liikeradan alueella vakiona, jonka ansiosta auran ohjailu on mielekästä ahtaissakin paikoissa. Lumen saa nostettua tehokkaasti penkan päälle, kun siivet on ajettu eteen. Siipien ollessa taakse ajettuina voidaan helposti aurata myös peruttamalla tai vetää lumi pois syvennyksistä. Siivet saa ajettua myös erillisesti eteen ja taakse, jolloin auraa voi käyttää alueauramaisesti.

Kotelorakenteensa ansiosta aura on erittäin vahva, mutta kevyt. Erillistä laukaisulaitetta ei u-aurassa tarvita, koska aurassa terät ovat jousitettu. U-auran kellunta on järjestetty erillisellä sovitekehikolla, joka on helposti vaihdettavissa toiseen, jos käytetään samaa auraa useissa eri koneissa.

U-auran vakiovarusteisiin kuuluu sähköventtiili sisältäen itsessään paineenrajoitusventtiilin, joka suojaa peruskonetta ja nivelauraa törmäystilanteessa, mikäli peruskoneessa ei ole tankkilinjaa saadaan aura suojattua törmäysten varalta paineakulla.

Terävaihtoehtoja ovat tasa-, verkko- tai hammasterä.