Svea ruuvi- ja tasokuljettimet

Svea-ruuvit 102, 152 ja 200 mm

Svea-ruuvikuljetin
Svea-ruuvikuljetin

• Sopivat kaikkien viljojen, rakeisten materiaalien sekä rehujen siirtoon.
• Saatavissa myös matalakierroksisia vetolaitteita esim. rehujen siirtoon.
• Moottori voidaan asentaa joko vetäväksi tai työntäväksi.
• Galvanoitu rakenne – pitkä
käyttöikä.
• Laaja varustevalikoima.

Svea 102 -ruuvikuljetin koostuu erillisistä moduleista, joten ruuvin suunnittelu, käsittely ja asennus on helppoa. Ruuvia on saatavissa joko kiilahihna- tai hammasvaihdekäyttöisellä vetopäällä.

Kun kuljetetaan rehua, käytetään matalakierroksisia vetolaitteita ja tarvittaessa tiheänousuista syöttöjatketta. Svea 102-ruuviin on saatavissa myös kaksi erilaista kulmaosaa, jolloin voidaan kuljettaa kulman taakse tai pystysuoraan ylöspäin (max. 8 m).

Svea 152 on maatalouteen ja teollisuuteen tarkoitettu ruuvikuljetin. Kuljetin on hihnakäyttöinen, spiraalin kierrosnopeus 700 r/min. Kuljetin putket liitetään toisiinsa vahvoin laippaliitoksin, jatkeiden pituudet ovat 1 m, 2 m ja 3 m. Purkuaukko on Ø 200 mm ja se on hitsattu kiinteästi ulosottojatkeeseen. Siirtoteho 45° kulmassa on noin 45 m3/h, maksimi pituus 12 m. Saatavana myös suppilolla varustettu kanuunamalli.

Svea 200 on erittäin järeä ja tehokas ruuvikuljetin, jossa kuljetinputken halkaisija on 200 mm, voimansiirto on ketjulla ja spiraalin kierrosnopeus on 420 r/min. Jatkeet 1 m, 2 m ja 3 m. Ulosottojatke on 1 m ja purkuaukko on Ø 200 mm ja se on hitsattu kiinteästi ulosottojatkeeseen. Svea 200 ruuvin siirtoteho on 45° kulmassa noin 60 t/h. Maksimi pituus on 9 m. Saatavana myös suppilolla varustettu kanuunamalli.

 

Svea-tasokuljettimet

Svea-tasokuljetin
Svea-tasokuljetin

Svea RSU -tasokuljettimet ovat moduulirakenteisia, joten niistä on helppo rakentaa halutunlainen tasokuljetin. Pituus voi olla jopa 20 metriä ja kuljetinta voidaan kallistaa jopa 15 astetta. Spiraali on hitsattu vahvaan keskiputkeen ja varustettu erikoisrakenteisella välilaakerilla, jonka virtausvastus on pieni. Tasokuljettimissa on suoraveto. Moottoreita on saatavilla 0,75-5,5 kilowatin teholuokissa, jolloin siirtoteho vaihtelee 10,5 vehnätonnista tunnissa aina 55 tonniin.