Sami-kartiopohjakuivaussiilo

Sami-kartiopohjakuivaussiilo

Sami-kartiopohjakuivaussiilo maksimoi kuivauskapasiteetin. Täydellinen kuivaussiilopaketti sisältäen 215 m3 viljasiilon halkaisijaltaan 5,5 m, kuivausvarustus, puhallin, holvauksenesto fluidisointimenetelmällä, kompressori, sähkökeskus logiikkaohjauksella, lämpötila-/kosteusanturit, elevaattori kaatosuppilolla, esipuhdistaja, kattokuljetin ja poistokuljetin.

Kartiopohjakuivauslaitteisto asennetaan lämminilmakuivurin yhteydessä olevaan yhteen tai useampaan valmiiseen viljasiiloon. Näin päästään alhaisilla kustannuksilla suuriin säästöihin, mm. öljyn kulutus laskee merkittävästi.

Yksinkertaiset ratkaisut ovat usein parhaita, kuten on tässäkin tapauksessa. Kartiopohjakuivauslaitteet ovat kiinteitä, jolloin asennuksen jälkeen laitteisto on huoltovapaa ja käyttöikä yhtä pitkä kuin koko siilon.

Asennettaessa kartiopohjakuivauslaitteet lämminilmakuivurin yhteydessä olevaan viljasiiloon, maksaa investointi itsensä nopeasti takaisin. Takaisinmaksuaika on keskimäärin 4–5 vuotta riippuen investoinnin suuruudesta.

 

Sami-Kartiopohjakuivaussiilo vähentää kuivauskustannuksia merkittävästi.

Sami-Kartiopohjakuivaussiilo voidaan asentaa vanhoihin lämminilmakuivurin yhteydessä oleviin viljasiiloihin