Tocada ohra kemiallisesti peitattu

Tuotekoodi: TOCADA1PS

0,00 € / TN (sis. alv 24%)

( 0,00 € / KG, sis. alv 24%)
Tarkista myymälöiden saldot

Tuote on myynnissä vain myymälöissä
Huippusatoisa ja laadukas kaksitahoinen rehuohra
 

Tocadan sadontuottokyky on erittäin korkea. Se onkin yksi lajikeluettelon satoisimmista ohrista. Tocadan korsi on luja, jyvä erittäin iso ja hehtolitrapaino, tärkkelyspitoisuus sekä täysjyväprosentti korkeat.

Avainominaisuudet:
• Suurijyväinen, lujakortinen, kaksitahoinen rehuohra
• Sadontuottokyky huippuluokkaa
• Valkuaissato hyvällä tasolla ja tärkkelyspitoisuus korkea

Sato:
Suomen virallisissa kokeissa Tocada on ollut yksi lajikeluettelon satoisimmista ohrista. Sekä virallisissa että Borealin kokeissa Tocada on ollut Annabell-ohraa merkitsevästi 6 % satoisampi.

Sadon laatu:
Tocadan tuhannen jyvän paino on korkea, virallisissa kokeissa Tocadan keskimääräinen tuhannen jyvän paino on ollut noin 52 g. Myös hehtolitranpaino ja täysjyväprosentti (I + II lajite) ovat korkeat. Korkean sadontuottokyvyn omaavana lajikkeena Tocadan valkuaispitoisuus on alhainen ja tärkkelyspitoisuus korkea.

Käyttötarkoitus:
• rehut

Viljelysuositus ja maalaji:
Suositellaan vyöhykkeille I, II. Tocadaa suositellaan viljeltäväksi hyväkuntoisilla kivennäismailla. Tocada ei sovellu happamille lohkoille.

Kasvuaika:
Tocadan kasvuaika on sama kuin Annabell-ohran. Virallisissa lajikekokeissa se on ollut keskimäärin 3-4 päivää myöhäisempi kuin Scarlett.

Korsi:
Tocadan korsi on samanmittainen kuin Annabell-ohran. Barke on hieman pidempikortinen kuin Annabell.
Tocadan korrenlujuus on kaksitahoisten parhaita. Luja korsi mahdollistaakin melko runsaan typpilannoituksen käytön rehuohran viljelyssä.

Taudinkestävyys:
Sekä virallisten että Borealin kokeiden perusteella Tocadan taudinkestävyys on samaa tasoa kuin Suomessa yleisesti viljeltyjen kaksitahoisten lajikkeiden. Jos sääolot ovat suosiolliset kasvitautien leviämiselle ja sato-odotukset korkeat, kasvunsääteen ja tautitorjunta-aineen käyttöä suositellaan käytettäväksi tarpeen mukaisesti.

Viralliset lajikekoetulokset (1.22 MB, pdf)

Viimeksi katsomani tuotteet